Gratis budgetcoach of toch een budgettrainer?

doorAlexander

Gratis budgetcoach of toch een budgettrainer?

Gratis budgetcoachEen gratis budgetcoach is algemeen beschikbaar. Meld je bij jouw gemeente en je krijgt uiteindelijk iemand toegewezen. De doelstelling is over het algemeen jou uit de schulden krijgen. Wat ik als budgettrainer doe is een stap verder gaan. Bij mij moet je heel veel zelf doen.

Het doel is jou zo onafhankelijk mogelijk te krijgen! Ik wil dat jij zo snel mogelijk (liefst direct na de intake) helemaal onafhankelijk bent. Jij leert hoe jij schuldenvrij kunt worden zonder WSNP. Verder leer jij om schulden te verlagen door zelf met de incassobureaus te bellen. Jij leert om de juiste vragen te stellen.

In het boek “Geheimen van het budget” staat een bonus hoofdstuk wat gaat over het omgaan met het incassobureau. Ik deel de gesprekken die ik met Jochem voerde. Het uiteindelijke resultaat, een besparing van 50% op een van de openstaande vorderingen.

Hoe maak ik de keus tussen een gratis budgetcoach of een budgettrainer?

Het hangt heel erg van jouw situatie af. Een gratis budgetcoach heeft een groot nadeel. Betalen geeft jou een motivatie om nog slimmer met geld om te gaan.

Ik werk met het “keer 10” model. Waarbij iedere euro die jij aan mij betaalt minimaal 10 euro oplevert. Merk ik dat mij dat niet gaat lukken, dan krijg jij natuurlijk het geld wat jij aan mij hebt betaald geheel terug.

De Facebook groep die ik speciaal voor mensen die 100% schuldenvrij zouden willen leven heb opgezet brengt jou in staat om met mij te communiceren. Heb jij een vraag, wil jij hulp met het bellen naar een incassobureau of deurwaarder? De Facebook pagina helpt jou daarmee. Daar kan jij ook vragen stellen onder de berichten en jouw reactie geven op vragen van anderen.

Kortom, de budgettrainer gaat verder. In de blog “Van Budgetcoach naar Budgettrainer” ga ik verder in op de details. Wat maakt een gratis budgetcoach nu echt anders dan een budgettrainer.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.