Gratis cursus om slimmer met geld om te gaan

doorAlexander

Gratis cursus om slimmer met geld om te gaan

Gratis cursusWie beter met geld om wil leren gaan kan natuurlijk een gratis cursus volgen. Ik nodig jou daarom graag uit om een kijkje te komen nemen.

De unieke locatie is de Scientology kerk in Amsterdam. Daar krijg jij een uitgebreide rondleiding (gratis), koffie en thee (gratis) en hapjes (ook gratis). Jij bent iedere dag welkom. Op werkdagen van 09:00 tot 22:00 en in het weekend van 09:00 tot 18:00. Nu ben ik er niet iedere dag en niet altijd, wanneer ik er persoonlijk niet ben zijn er anderen die mijn technieken ook kennen en kunnen laten zien welke cursussen ik heb gevolgd.

De gratis cursus helpt jou om problemen in jouw leven op te lossen. Of het nu gaat om geld, een relatie, slechte mensen in jouw omgeving of zelfs frustratie op het werk, Scientology lost alles op!

Wil jij meer weten over het aanbod, wat ik zelf heb gedaan en mijn persoonlijke resultaten? Neem gerust contact met mij op.

Waarom deze gratis cursus?

De gratis cursus is bedoelt om problemen op te lossen. Alles begint Scientology met een kijk je in het reactieve verstand. Daarover kan jij de (gratis) film bekijken over Dianetics. Dat geeft volledige uitleg over het reactieve verstand. Wanneer jij dat begrijpt ga jij ook het cursusaanbod begrijpen.

Wanneer jij op https://www.scientology.nl/courses/ kijkt zie jij de mogelijkheden van de gratis cursus. Deze gratis cursus kan jij geheel online volgen. Natuurlijk ben jij ook van harte welkom om langs te komen in Amsterdam. Het adres is Wibautstraat 112, vlak naast het metrostation.

Heb jij daar verder vragen over? Dat kan ik mij goed voorstellen. Er staan heel veel waardevolle video’s op het themakanaal, ScientologyTV, te vinden op Scientology.tv.

Wat kan ik verder uit deze gratis cursus halen?

Feitelijk kan jij ongeveer alles uit deze gratis cursus halen. De makkelijkste manier om te zien welke cursus bij jou past is een gratis persoonlijkheidstest te maken. Het kost jou niets en biedt enkel hele mooie kansen. Het is en blijft een keuze voor jou om iets te doen met de informatie die jij krijgt. Niets is verplicht.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.