Gratis geld zonder risico! Alle beetjes helpen!

doorAlexander

Gratis geld zonder risico! Alle beetjes helpen!

Gratis geldAls financieel coach help ik mensen om uit de schulden te komen. Kort geleden kocht een kennis van ons een hele grote bos bloemen. Een bos die minimaal 30 euro gekost moet hebben. Deze vriendin heeft ook een studieschuld van ruim 10.000 euro. Gratis geld is waar het over gaat in deze blog.

Het probleem hiermee is dat het budget van de meeste mensen bestaat uit een saldo op de bankrekening. Staat er geld op, dan kan er geld worden uitgegeven. Staat er geen geld, dan kan er niets worden uitgegeven.

Probleem met die manier van een budget opstellen is dat er geen geld opzij wordt gezet voor pensioen. Er wordt op deze manier ook niet geïnvesteerd voor de toekomstige generatie. Daar wil ik verandering in brengen.

In deze blog vertel ik mijn verhaal in het kort. Ik begon ook met een schuld van rond de 10.000 euro. Ik investeerde met het idee dat de investering zichzelf zou terugverdienen. Dat gebeurde niet. Nu ben ik in de situatie waarbij ik schuldenvrij ben en de mogelijkheid heb om vermogen te gaan opbouwen.

Hoe hielp gratis geld om 10.000 af te lossen?

Om te beginnen heb ik mijn schulden op volgorde gezet. Van de creditcard tot de studieschuld en alles wat er tussen zit. De 1000 euro roodstand bij de Rabobank was snel afgelost. De 2500 euro creditcard volgde al snel. Als laatste de studieschuld die ik (dankzij een foutje van de belastingdienst in 2014) in een keer kon afbetalen.

In dezelfde periode ontdekte ik ook Bitcoin. Niet iets om in te investeren op basis van “Ik ga hier veel geld aan verdienen”, wel als je gratis geld kunt krijgen. Het gratis geld kreeg ik via de Freebitcoin website. Ieder uur klikken op een link en binnen een paar maanden 5 euro verdienen. Dat geld investeren en herinvesteren.

Wat begon met $15 aan gratis bitcoins levert nu ruim 1500 per maand op. Alles blijft staan tot het punt dat het stabiel 10.000 per maand oplevert. Wil jij meer weten over dit onderwerp? Neem gerust even contact met mij op.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp