Hallo Jumbo! Dankjewel voor de gratis melk!

doorAlexander

Hallo Jumbo! Dankjewel voor de gratis melk!

Hallo JumboVandaag wilde Nikki en ik van die lekkere American pancakes met banaan. Helaas, de melk was op! Daarom kijken hoe laat de lokale supermarkten op zondag open gaan. Tien uur bleek de tijd en ik wist nog ergens dat zuivelproducten die tot vandaag houdbaar zijn bij een van de supermarkten gratis is. Hallo Jumbo! En dankjewel voor de gratis melk!

Hoe ziet het ook alweer? Zie je een product elders goedkoper (en is het niet tijdelijk in de aanbieding) dan krijg je het gratis. Datzelfde geldt ook bij producten die slechts tot vandaag houdbaar zijn. Bepaalde uitzonderingen daargelaten. Zo maakte ik vandaag gebruik van een van de “Hallo Jumbo!” zekerheden en heb ik 2 pakken melk gratis mee naar huis gekregen.

De tip die ik vandaag mee wil geven is dat iedere supermarkt andere voordelen heeft. Daarbij heeft ook iedere supermarkt eigen nadelen, waardoor het waar mogelijk soms verstandig kan zijn om langs verschillende supermarkten te gaan.

Hallo Jumbo! Waarom is Albert Heijn vaak toch goedkoper?

Wanneer een product bij Albert Heijn tegen de houdbaarheidsdatum aan zit krijg je daar automatisch 35% korting op. Dit zie je door de “Weggooien is zonde” stickers. Met de 7 zekerheden moet je de kassamedewerker vaak zelf attenderen op de regels en afspraken.

Vandaag ook, ondanks dat ik uitstekend ben geholpen moest ik wel wachten op een medewerker die toestemming kon geven om de producten gratis mee te geven.

De 2 pakken melk gebruiken wij overigens slechts deels zelf. De grote meerderheid gaat naar het Leger des Heils, die deze melk veel beter kunnen gebruiken dan wijzelf. Op die manier staan wij niet alleen (zeer) zuinig in het leven, wij zorgen er zo ook voor dat anderen profiteren van onze zuinigheid.

Welke bespaartips wil jij delen? Laat jouw reactie achter onder dit bericht en zorg dat eij #Nederland #Schuldenvrij gaan krijgen!

Verdere vragen? Neem gerust contact met mij op.

 

 

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp