Helpling: De makkelijkste manier om een schoonmaker te vinden!

doorAlexander

Helpling: De makkelijkste manier om een schoonmaker te vinden!

Sinds ongeveer een jaar maak ik gebruik van Helpling. Het netwerk van schoonmakers die overal in Nederland actief is. Dankzij Helpling kan ik meer tijd besteden aan dingen die ik leuk vind en geld oplevert (of bespaart) voor Nederland!

Sinds kort kan ik jou een korting aanbieden van 25% op de kosten van jouw schoonmaakhulp. Als jij de code – alex1w – gebruikt tijdens jouw reservering ontvang jij direct een korting vn 25% en kost jouw schoonmaak dus minder dan 15 euro per uur.

Bevalt een schoonmaker niet, dan kan je via Helpling heel snel een vervangende schoonmaker regelen.

Wat zijn de voordelen van Helpling?

Het grootste voordeel voor mij persoonlijk is dat ik meer tijd kan besteden om de schuldenproblematiek in Nederland op te lossen. Dankzij de code alex1w kan jij nu ook meer tijd besteden aan de dingen die jij graag wilt doen en ben jij minder tijd kwijt aan het schoon houden van jouw huis.

Daarnaast werkt een Helpling schoonmaker wit. Er wordt dus netjes belasting afgedragen en jij hoeft ook geen contant geld in huis te halen. Alles gaat via automatische incasso, PayPal of creditcard, wat jij het liefst wil.

Verder heeft het systeem veel schoonmakers beschikbaar, zodat jij altijd een vervangende hulp kunt vinden. Wisselen van hulp is ook eenvoudig te regelen, evenals het aanpassen van het tijdstip dat jouw hulp bij jouw langs komt.

Het is via Helpling mogelijk om iemand eenmalig, wekelijks of maandelijks te laten langskomen. Zo weet jij altijd zeker dat jouw huis schoon is op de tijden dat jij dat wil.

Kan ik korting krijgen bij Helpling?

Zeker! De kortingscode alex1w helpt jou aan 25% korting op het tarief van jouw helpling schoonmaker. Die korting wordt automatisch toegepast wanneer jij de code invoert. Gebruik de website Helpling.com voor al jouw schoonmaakwensen.

Meer weten over mijn ervaring? Neem gerust even contact op.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp