Het Budgetcoaching traject – Maak GRATIS kennis!

BudgetcoachIedereen die van de budgetcoaching gebruik wil maken kan een gratis intake gesprek aanvragen (zowel zakelijk als particulier). Tijdens dit gesprek bespreek ik alles wat nodig is om jouw budget compleet te maken. Ik zorg ervoor dat jij iedere euro een bestemming geeft zodat jij precies weet wat jij over gaat houden aan het einde van de maand.

Natuurlijk zijn er mensen die daarna meer willen, daarom geef ik hier uitleg over wat er mogelijk is na het intakegesprek. Niets is verplicht, alles is vrijblijvend. Jij hoeft bij mij ook nooit een contact te rekenen en zit niet aan lange trajecten vast. Jij mag zoveel of zo weinig van mijn hulp inkopen als wat jij zelf wil.

Wil jij direct aan de slag? Plan dan vandaag nog een afspraak met mij in.

Hoe ziet het verdere budgetcoaching traject eruit?

Na de intake kan jij 3 routes kiezen. Iedere route is beschikbaar voor verschillende fases uit het 7-stappenplan. Heb jij nog geen 1000 euro opzij gezet? Dan gaan we werken met route 1. Heb jij nog schulden? Dan is route 2 voor jou. Route 3 helpt jou om verstandige keuzes te maken nadat jij schuldenvrij bent.

Budgetcoaching Stap 1: Waar haal ik 1000 euro vandaan?

De eerste stap uit de budgetcoaching is 1000 euro. De 1000 euro is nodig omdat jij daarmee met volle focus de rest van het budget kunt aanpakken. In route 1 gaan wij samen kijken naar welke mogelijkheden er zijn om extra geld te vinden.

Dit kan zijn:

  • Spullen verkopen via Marktplaats.
  • Pizza’s bezorgen op doordeweekse avonden.
  • Via Uber mensen rondrijden.

Iedere situatie vraagt naar andere oplossingen. Wie mijn hulp wil om stap 1 te doorlopen betaalt eenmalig 175 euro. Daarvoor krijg jij een diepgaand gesprek over de diverse mogelijkheden. Na het gesprek heb jij 3 maanden lang onbeperkt toegang tot mij via email en WhatsApp. Verlengen is natuurlijk mogelijk, maar over het algemeen hebben mensen binnen 1 maand al 1000 euro op de rekening staan.

Meer weten? Neem contact met mij op of plan een afspraak in.

Budgetcoaching Stap 2: Hulp om schulden af te lossen.

Nee, ik ga jouw schulden niet betalen. Dat is iets wat je echt zelf zal moeten doen. Bij Stap 2 help ik jou door wekelijks contact te hebben en bij te houden hoe het gaat met het budget.

Stap 2 vraagt om meer maatwerk. In stap 2 wil ik jou niet in de schulden duwen, daarom is het mogelijk om per week te betalen. Voor stap 2 vraag ik 1% van jouw totale (openstaande) schuld met een minimum van 75 euro per maand en maximaal 250 euro per maand.

Hiervoor krijg jij:

  • Een wekelijkse evaluatie om jouw schulden te bespreken.
  • Toegang tot de administratiemodule om jouw schulden online bij te houden.
  • Toegang tot mij via WhatsApp of email.

Natuurlijk mag je het ook zelf doen, ervaring leert dat mensen die voor mijn begeleiding kiezen bij stap 2 gemiddeld 3 tot 6 maanden sneller schuldenvrij zijn.

Meer weten? Neem contact met mij op of plan een afspraak in.

Budgetcoaching Stap 3: Stappen 3 tot en met 7.

Stappen 3 tot en met 7 gaan over jouw leven nadat jij schuldenvrij bent. Hoe ga jij 15% investeren in stap 4? Hoeveel geld zet jij opzij voor de studie van jouw kinderen? Heb jij nog een levensverzekering nodig? Op al deze vragen krijg jij antwoord.

Jij betaalt een bijdrage van 275 euro per maand voor een wekelijks telefoongesprek.

Dit gesprek helpt jou om antwoord te krijgen op alle vragen die jij hebt voor stappen 3 tot en met 6.

Meer weten? Neem contact met mij op of plan een afspraak in.