Hoe kom ik van mijn schulden af?

doorAlexander

Hoe kom ik van mijn schulden af?

Hoe kom ik van mijn schulden af?Omdat de vraag letterlijk dagelijks terugkeert, vandaag antwoord op “Hoe kom ik van mijn schulden af?”. Mijn doel is 1000 mensen dit jaar blijvend schuldenvrij te krijgen, daar kan jij er zomaar 1 van zijn. Heb ik de aandacht? Plan dan direct een afspraak in, of lees verder.

Mijn doel is een Nederland zonder schulden. 1000 mensen schuldenvrij in 2018, 10.000 in 2019, 100.000 in 2020, 1 miljoen mensen schuldenvrij in 2021! Wanneer ik spreek voor groepen “budgetcoaches” is de eerste reactie “ja, maar dat kan niet iedereen” of “ja, maar jij bent super slim”. Beide is waar omdat de groep het gelooft. Ik heb geen MBO, HBO of WO diploma. Er ligt hier een cursus budgetcoach klaar die ik niet ga afmaken. Waarom niet? Omdat het systeem er alles aan doet om jou in de schulden te houden!

In deze blog geef ik nogmaals antwoord op de vraag “Hoe kom ik van mijn schulden af?” en zorg ik ervoor dat jij dat zelf kunt doen. Belangrijkste van het doel is dat jij het gaat doorvertellen!

Hoe kom ik van mijn schulden af?

Je bent nog aan het lezen? Super! Alleen door hier te zijn ben jij al flink op weg naar een leven zonder schulden. Een leven zonder schulden is de eerste stap naar een leven als miljonair.

Iedereen kan miljonair worden. Verdien jij 2000 euro per maand? Wacht dan 41 jaar en jij hebt 1 miljoen euro. Verdubbel het inkomen en jij bent er 2 keer sneller. Vind een manier om 1000 mensen te vinden die jou 1000 euro geven en jij bent miljonair. Krijg jij 100 euro per maand van die 1000 mensen en jij hebt 1 miljoen euro binnen het jaar.

Meer geld, minder uitgeven is de basis om van schulden af te komen. De snelweg naar een schuldenvrij leven helpt jou om snel uit de schulden te zijn. Wie dan nog het potjes systeem gebruikt is nog sneller schuldenvrij.

Mag ik jou helpen? Tijdens het gratis intakegesprek gaan wij kijken hoe ik jou het beste op weg kan helpen. Heb jij daar 6, 60 of 90 minuten coaching per week voor nodig? Plan een afspraak met mij in via VanDijl.ga/afspraak.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp