How to win friends and influence people

doorAlexander

How to win friends and influence people

How to win friends and influence people

In het boek: ‘How to win friends and influence people’ legt auteur Dale Carnegie uit hoe jij vrienden maakt. Verder ook hoe jij mensen kunt beïnvloeden.

Hij legt uit wat jij moet doen, maar niet hoe! Weten hoe? Klik hier!

Natuurlijk heb ik het boek how to win friends and influence people ook zelf gelezen. Het heeft mij zeker geholpen. Maar niet zoveel als het boek waar ik in deze blog over schrijf. Dianetics is het boek waar het mij nu over gaat. Daar leer jij hoe het menselijk verstand in werkelijkheid werkt. Dat boek heeft mij enorm geholpen! Om jou nog sneller kennis te laten maken nodig ik jou uit om een gratis persoonlijkheidstest in te vullen.

How to win friends and influence people kopen? Klik hier!

Mocht jij vragen, reacties of opmerkingen hebben nodig ik jou uit om een reactie te plaatsen onder deze blog. Natuurlijk mag jij ook altijd contact opnemen.

Meer over ‘How to win friends and influence people

Mijn doel voor deze blog is jou bij te brengen dat er 1 boek is wat daadwerkelijk uitleg geeft over HOE jij self help kunt toepassen. Daar komt bij dat het mij persoonlijk ook enorm heeft geholpen. Niet alleen op persoonlijk vlak, ook mijn inkomsten zijn flink gestegen.

Koop Dianetics online! Klik hier!

Er zijn meer self help boeken waar ik de komende tijd over zal schrijven. Het mooie van: ‘How to win friends and influence people’ is dat er wel wat concrete stappen in zitten. Het lastige is dat jij geen hulp krijgt bij het toepassen van de stappen.

Leren hoe het toegepast moet worden? Klik hier!

Mijn grotere doel is altijd om te kijken naar hoe ik mensen snel en eenvoudig verder kan helpen. Ik wil dat mensen gewoon groeien. Daarmee niet een beetje, maar enorm veel. Laat daarom onder deze blog een reactie achter waarin jij schrijft op welk gebied jij zou willen groeien. Alle vragen zijn natuurlijk meer dan welkom. Ik help jou hoe dan ook verder. Natuurlijk blijft de standaard contact pagina er ook nog gewoon.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp