Huis kopen voor 50 euro, hoe dan?

doorAlexander

Huis kopen voor 50 euro, hoe dan?

In 2008 kocht ik mijn eerste huis. Een aflossingsvrije hypotheek met een hoge rente van 5,3%. Omdat ik zelfstandig ondernemer ben heb ik geen mogelijkheid kunnen vinden om de hypotheek over te sluiten en zit ik dus vast aan de bank. Nog 11 jaar voordat de rentevastperiode afloopt en ik mijn hypotheek dus kosteloos kan aflossen. 

Om dit probleem op te lossen investeerde ik in november 2016 een bedrag van 15 euro in de bitcoin rekenkracht via vandijl.ga/bitcoin. Dit bedrag leverde binnen 8 maanden al ruim 120 euro op. Nu, augustus 2017 is dit bedrag zelfs gestegen tot ruim 300 euro per maand. Door het te blijven herinvesteren ontstaat een reële kans dat ik binnen 5 jaar een huis kan betalen via bitcoin en zonder hypotheek.

Onze huidige prognose wijst uit dat er binnen 5 jaar ruim 200.000 euro aan bitcoins waarde binnen moet komen per dag. Laat dit eens 10% zijn, dan is het met een weekje of 2 alsnog bij elkaar te krijgen. In deze blog leg ik uit hoe jij kunt beginnen en welke risico’s jij loopt door dit te doen.

Ik zal beginnen met het benoemen van de risico’s om vervolgens te praten over de kansen die dit mogelijk kan bieden.

Wat zijn de risico’s van deze investering?

Stel dat jij 50 euro investeert, dan is 50 euro ook het maximale risico. Het maximale rendement is oneindig. Investeer jij meer, dan gaat het risico omhoog. Het potentiële rendement is (ongeacht jouw investering) oneindig.

Zolang jij de waarde rustig laat staan zal het ook toenemen. Zolang ook de bitcoin in waarde blijft stijgen ga jij hier rendement uit halen. Stopt de bitcoin met stijgen en komt er geen geld meer uit, dan ben jij hooguit jouw investering kwijt. Jij kunt het gegenereerde geld op ieder gewenst moment opnemen.

Waar is het rendement?

Het rendement voor ons tot nu toe is ongeveer 10000%, dat wil zeggen, de eerste investering wordt jaarlijks (door het herinvesteren) ruim 100x over de kop!

Investeren kan eenvoudig en snel via vandijl.ga/bitcoin en jij kunt al beginnen voor een bedrag van ongeveer 1 euro.

In de onderstaande video leg ik uit hoe ik het onderstaande huis (of een vergelijkbaar huis) wil gaan kopen door in Bitcoin te investeren.

Wil jij ook een huis kopen voor een eenmalige investering? Kijk dan ook eens op vandijl.ga/btc voor een verdere uitleg. Vanuit AlexandervanDijl.nl hopen wij binnen enkele jaren meerdere huizen te kopen en een eerlijke huur / verhuur markt op gang te brengen. Tevens hopen wij daarmee de banken geheel buiten spel te zetten.

Heb jij hier vragen over? Laat deze dan achter in de reacties hieronder of spreek mij aan via de chat rechts onder in beeld.

 

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp