Intakegesprek HR-professionals

doorAlexander

Intakegesprek HR-professionals

HR-professionalsDeze blog is speciaal voor HR-professionals en managers die medewerkers hebben die in de schulden zitten. Hoewel ik het liefst in gesprek ga met de individu blijken grote bedrijven hier ook hinder van de ondervinden.

Omdat het vakantiegeld binnenkort wordt uitbetaald en veel bedrijven het in de zomermaanden wat rustiger gaan krijgen staat deze blog nu online. Schulden zorgen voor een verlaging van de productiviteit van een medewerker. Daarnaast voelen mensen sneller de noodzaak om tijdens kantoortijden te bellen met schuldeisers.

In deze blog leg ik uit hoe jij jouw medewerkers of collega’s kunt helpen. Daar komt bij dat de zomermaanden ook hier rustiger zijn, zodat ik ook meer tijd heb voor een intakegesprek om jou, en andere HR-professionals snel kan helpen.

Wat ik doe voor HR-professionals

Tegen de tijd dat jij als leidinggevende merkt dat jouw medewerker geldproblemen heeft is het vaak al een stuk verder in het proces. Het maakt feitelijk niet uit of iemand nu 2000 of 20.000 per maand verdient. Iedereen kan schulden maken. Iedereen kan weleens iets onverstandig zijn.

In het 7-stappenplan leg ik uit hoe mensen er verstandig aan doen om 1000 euro opzij te zetten, vervolgens schulden af te lossen en daarna genoeg geld opzij te zetten om 3 tot 6 maanden te kunnen leven zonder inkomsten of uitkering.

Precies dat leg ik uit tijdens het intakegesprek. Afhankelijk van het aantal medewerkers kan ik met de individuele medewerker in gesprek gaan. Dat kan natuurlijk ook anoniem. Er zijn mogelijkheden om een traject op te starten om het gevoel van schuld te verlagen.

Waar een WSNP schulden gelijkmatig aflost los ik via mijn systeem schulden 1 voor 1 af. Laagste schuld eerst, zodat de individu ervaart hoe snel schulden afgelost worden. Zo wordt de motivatie om af te lossen alleen maar vergroot. Jij kunt nu direct een intakegesprek inplannen via VanDijl.ga/afspraak. Heb je andere vragen, neem gerust contact met mij op.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp