Investeren in Bitcoin, doen of niet doen?

doorAlexander

Investeren in Bitcoin, doen of niet doen?

Overweeg jij te investeren in bitcoin? Denk dan goed na en investeer op een verstandige manier. In deze blog vertel ik hoe ik heb geïnvesteerd en hoe de waarde van mijn investering toe is genomen. De waarde van Bitcoin is tot nu toe continu gestegen, maar dat maakt niet niet direct handig om te investeren in Bitcoin. In dit artikel leg ik uit waarom en hoe jij als minder technisch persoon heel makkelijk rendement kunt halen door de investeren in Bitcoin op de juiste manier.

Omdat de prijzen bij Hashflare flink zijn toegenomen (maar de enige legitieme cloud mining site is waar je nog kunt investeren) en nu Genesis Mining (gebruik actiecode CkJKcq om 3% korting te krijgen op iedere aankoop) en Hashing24 beide geen mogelijkheid meer bieden om te investeren moeten ook wij keuzes maken. Op dit moment onderzoeken wij bij AlexandervanDijl.nl samen met onze partners de mogelijkheid om te investeren in een ander cloud mining systeem. Meer informatie daarover lees je hier.

Verder zijn wij op dit moment bezig met een nieuw cloudmining bedrijf, Bitclub Network, wat op een iets andere manier werkt. De investering is flink hoger, het rendement gelukkig ook.

Wat is bitcoin?

investeren in bitcoinBitcoin staat omschreven als “crypto currency”. Een valuta wat onafhankelijk van banken, belasting en systemen werkt. Iets wat voor veel mensen nog ontastbaar is, maar iets wat de wereld wel gaat overnemen.

Bitcoins werken door de grote groep mensen die het systeem gebruiken. Miners zorgen ervoor dat iedere transactie wordt gecontroleerd en verdienen daar hele kleine bedragen mee. Ondertussen worden er ook continu nieuwe bitcoins uitgegeven wat investeren in Bitcoin mogelijk interessant kan maken.

Via Hashflare.io kun jij investeren in bitcoin en een jaarlijks rendement behalen van 190%! Ik heb persoonlijk nog geen jaar geleden 15 euro geïnvesteerd en verdien nu door het gegenereerde bedrag te her-investeren al ruim 500 euro per maand! Hoewel het geen gegarandeerd rendement is zou jij wel binnen 6 maanden jouw investering uit het systeem moeten kunnen halen en zo risicovrij kunnen herinvesteren.

Meer weten over bitcoin en andere crypto munten? Kijk op Cryptostart.nl.

Wat is het verschil tussen Bitcoin, Onecoin en de andere coins?

Zodra een succesvol systeem als bitcoin de markt op gaat ontstaat er concurrentie. Vooral de wereld van netwerk marketing maakt daar behoorlijk misbruik van. Door de bitcoin (huidige waarde zo’n 1000 euro per bitcoin) na te doen probeert onecoin hetzelfde succes te behalen.

Inmiddels accepteren grote bedrijven als Thuisbezorgd.nl en zelfs enkele webwinkels Bitcoin. Persoonlijk heb ik nog niemand gezien die de andere coins accepteert. Daarom zet ik mijn zekerheid in bij het investeren in bitcoin en niet in de andere coins.

Hoe kun je het beste investeren in Bitcoin?

Dan nu waar het daadwerkelijk om gaat. Er zijn eigenlijk 3 stappen op op de juiste manier jouw investering te doen en tegen een minimale inleg een maximaal rendement te behalen.

Door via deze stappen te werken loop jij ook minimaal risico. Net als bij beleggingen, investeren in bakstenen of andere investeringen is het grootste risico dat het systeem stopt. Nu zijn er zo enorm veel gebruikers dat ik persoonlijk investeren in Bitcoin meer vertrouw dan de overheid en andere valuta.

  1. Maak accounts aan bij de volgende sites:
    Hashflare (minimale investering: $2,40).
    Genesis Mining (minimale investering $30)
    Bitclub Network (minimale investering $500)
  2. Kies de site waar jij je het meest prettig bij voelt en investeer een bedrag wat je permanent zou kunnen missen.
  3. Herinvesteer het verdiende geld (liefst automatisch) om zo heel snel bitcoins te genereren.

Alle sites die ik hier noem betalen uit. er zijn genoeg onbetrouwbare sites te vinden op het internet, wees dus altijd voorzichtig en doe eigen onderzoek.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp