Klant bij een budgetcoach? Kijk wat de budgettrainer doet!

doorAlexander

Klant bij een budgetcoach? Kijk wat de budgettrainer doet!

BudgettrainerWanneer ik hoor dat iemand klant is bij een budgetcoach geef ik zo snel mogelijk mijn boek weg. In het boek geef ik mijn visie als budgettrainer!

Mijn doel is altijd mensen uit de schulden te krijgen! Inmiddels weet ik ook hoe de budgetcoach werkt, het doel daar is de levensstandaard hoog te houden en meer geld van de gemeente of overheid te krijgen.

Het plan van de budgettrainer bestaat uit 7 stappen. Iedere stap helpt jou om verder uit de schulden te komen. Stapje voor stapje. De stappen zitten op een volgorde en moeten ook echt op die volgorde worden uitgevoerd.

Ga niet investeren voordat jij schuldenvrij bent! Wordt niet schuldenvrij tot dat jij een buffer van minimaal 1000 euro opzij hebt staan. Het is essentieel om de stappen te volgen en de volgorde aan te houden! Kan ik iets voor jou doen? Neem gerust even contact met mij op!

Waarom werkt de budgetcoach anders dan de budgettrainer?

Een budgetcoach wordt betaald vanuit de gemeente of overheid. Dat betekent dat het doel heel anders is. De gemeente en overheid hebben er belang bij om jou afhankelijk te houden. Afhankelijk van de overheid, afhankelijk van de gemeente.

Klein stukje openheid van zaken. Ik verdien mijn geld vanuit verschillende stromen van inkomen. Meerdere stromen van inkomen gaan wij vanaf het begin al aan werken. Ik verdien geld aan zakelijke diensten die ik verkoop als budgettrainer. Daar help ik bedrijven om echt te besparen op telefonie. Ik heb letterlijk de rekening van een callcenter kunnen verlagen van 400 euro per lijn per maand naar 12,50!

Vergelijkbare dingen doe ik ook voor consumenten. Daarover staat een heel hoofdstuk in het boek, gratis te downloaden via https://VanDijl.ga/boek. Ik verdien geld aan een website over AliExpress (AliExpressNederland.nl). Zodra ik een tweede woning heb verdien ik geld aan mijn tweede woning. Ik krijg ieder uur gratis Bitcoins (dat kan jij ook, klik hier, het kost jou echt helemaal niets). Verkoop ik iets via marktplaats, dan verdien ik daar ook geld aan.

Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden en de budgettrainer helpt jou verder, laat het mij gewoon weten als jij hulp, advies of tips nodig hebt! Er is veel meer mogelijk dan wat jij mogelijk zult denken! Bel 030 655 1979 of download het GRATIS boek!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp