Wat krijg je bij een GRATIS budgetcoaching intake?

doorAlexander

Wat krijg je bij een GRATIS budgetcoaching intake?

BudgetcoachingZoals heel veel bedrijven werk ik ook met een gratis intake. Deze investering heeft 1 belangrijk doel. Voorkomen dat jij mijn klant wordt! Dat klinkt vreemd, maar bijna iedereen die met mij in gesprek gaat voor budgetcoaching is binnen 2 jaar schuldenvrij.

Waar ik erg blij van wordt is mensen uit de schulden helpen. Daarom schrijf ik in deze blog wat jij krijgt vanuit het budgetcoaching intakegesprek. Hoe dan ook bespreken wij tijdens het 90 minuten durende gesprek jouw financiële situatie. Zo bepalen wij samen jouw budget en deel ik mijn tips voor hoe jij slimmer met geld om kunt gaan.

Het doel is jou in het 7-stappenplan te krijgen. Dat helpt jou om uit de schulden te komen, mocht jij in de schulden zitten. Daarna helpt het jou om geld slim opzij te zetten en te investeren.

Hoe kom jij aan jouw gratis budgetcoaching gesprek?

Om in aanmerking te komen voor een gratis budgetcoaching gesprek plan je simpelweg een afspraak met mij in. Kom jij er niet uit via het systeem? Neem dan even contact op via de overige mogelijkheden.

Gratis budgetcoaching gesprekken zijn altijd telefonisch of per email. Ben jij geholpen, dan zal ik jou na het gesprek vragen om een korte aanbeveling te schrijven die ik op deze site kan plaatsen.

Waarom vraag ik een aanbeveling?

Jouw aanbeveling helpt mij om meer mensen te bereiken. Zo krijgen we meer mensen uit de schulden. Mijn missie stopt pas als banken en financiële instellingen geen geld meer uitlenen. Als telefoons worden gekocht zonder krediet en als ook de OV-bedrijven stoppen met het aanbieden van achteraf betalen.

Plan direct een afspraak met mij in als jij wilt praten over jouw geldzaken. Alle gesprekken worden vertrouwelijk behandeld, ik sla jouw gegevens niet op. Natuurlijk krijg jij alles wat wij bespreken ook digitaal toegestuurd, zodat jij de informatie nog eens kunt teruglezen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.