KvK nummer noodzakelijk? Absoluut niet!

doorAlexander

KvK nummer noodzakelijk? Absoluut niet!

KvK nummer noodzakelijk

Is een KvK nummer noodzakelijk? In deze blog leg ik uit dat jij niet verplicht bent om zo’n registratie te hebben. Ik leg een andere oplossing uit.

Meer tips om slimmer met geld om te gaan? Klik hier!

Het doel is jou te helpen om slimmer met geld om te gaan. Wanneer jij altijd business to business werkt kan jij de standaard registratie omzeilen. Dus is een KvK nummer noodzakelijk? Absoluut niet! De omweg is eenvoudig en kost jou enkel 5% van de omzet. Voor succesvollere ondernemers is het ook mogelijk om een vaste maandelijkse prijs te betalen en vervolgens het volledige bedrag te behouden.

Bekijk hoe jij beter met geld om kunt gaan! Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen om slimmer met geld om te gaan. Zeker startende ondernemers krijgen last van de belastingdienst en onduidelijke communicatie. Neem gerust contact op als jij vragen hebt over dit onderwerp.

Waarom denken sommige dat een KvK nummer noodzakelijk is?

Ik heb veel kleine ondernemers gesproken. Zelfs particulieren die een nummer van de belastingdienst hebben aangevraagd om zo facturen te kunnen sturen. Het is niet nodig! Via de website XOLO.io kan je een account aanmaken waar jij gewoon facturen kunt sturen zonder dat jij een registratie hebt.

Is een KvK nummer noodzakelijk? Klik hier!

Ik heb deze website enkele maanden geleden uitgeschreven. Inmiddels ben ik helemaal vrij van de Kamer van Koophandel. Mijn bedrijf is nu ingeschreven via XOLO.io in Estland, waar alles een stuk professional en eerlijker is geregeld. Er gaat nog veel meer gebeuren de komende tijd en ik zal ook voor ondernemers nog heel veel tips delen.

Bekijk meer tips om slimmer met geld om te gaan! Klik hier!

Heb jij nog iets nodig? Heb jij vragen over de inschrijving? Wil jij weten hoe ik dit doe? Laat een reactie achter onder deze blog.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp