Miljonair worden als leraar! Het kan!

doorAlexander

Miljonair worden als leraar! Het kan!

miljonairEen veelgemaakte fout is denken dat een miljonair minimaal 1 miljoen euro aan vrij besteedbaar vermogen heeft. Dat is niet het geval. Dit jaar is mijn vermogen toegenomen door delen van mijn hypotheek af te lossen. Ik ben geen miljonair, maar heb nu wel iets meer vermogen dan wat ik een paar maanden geleden had.

Als mijn hypotheek is afgelost heb ik een vermogen ten hoogte van de waarde van mijn woning. Op dit moment zo’n 130.000 euro. Het tweede huis gaat zo’n 250.000 kosten, wat het vermogen (na aflossen van de tweede hypotheek) op zo’n 380.000 zet. Geen cent om uit te geven, wel een vermogen richting de half miljoen.

Een miljonair heeft voor minimaal 1.000.000 euro aan bezittingen. Zelfs met een negatief banksaldo kan iemand nog miljonair zijn door veel spullen te hebben die al wel zijn afbetaald.

Door het 7-stappenplan te volgen uit “Geheimen van een budget” kan iedereen miljonair worden door een paar eenvoudige juiste keuzes te maken.

Wat doet een miljonair anders?

Een miljonair denkt over het algemeen niet in termen van vakantie, weekend en rust, maar werkt (net als ik) aan dingen die niet als werk voelen. Werk moet niet als werk voelen. Als jij 2 weken “rust” nodig hebt om je weer vrij te voelen, kies een andere carrière.

Onderwijs is een geweldige manier om heel veel geld te verdienen. Door meer vakantie kan je ook meer werken. Iedere euro die extra binnenkomt kan worden gebruikt om meer geld te genereren.

Hoe meer extra geld jij verdient, hoe meer geld jij daarvan kunt maken. Ik ken 2 leraressen, de een woont in een sociale huurwoning, de ander betaalt haar huis met de maximale 10% per jaar af en heeft dus binnen 10 jaar helemaal geen hypotheek meer. Geen hypotheek, veel vakantie en de mogelijkheid om helemaal vrij te worden!

De lerares in de sociale huurwoning gaat het moeilijker krijgen om vooruit te komen. Ze heeft ook nog een dure auto (met een lening) en betaalt enkel het minimale op de studieschuld.

Welke keus maak jij? Neem contact op of maak een afspraak met mij om de mogelijkheden te bespreken!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp