Nibud en het 7-stappenplan, gaat dat samen?

doorAlexander

Nibud en het 7-stappenplan, gaat dat samen?

Het Nibud werkt volgens 4 stappen met als doel Nederlanders slimmer met geld om te laten gaan. Dingen als administratie op orde krijgen, een overzicht maken, inzicht krijgen in inkomsten en natuurlijk keuzes maken.

NIBUD

De 4-stappen van NIBUD zijn erg vaag. Wat is “Administratie op orde krijgen” bijvoorbeeld. Gaat het dan om jouw kassabonnetjes, belastingen, toeslagen of iets anders? Wat is “een overzicht”? Feitelijk zitten alle stappen van NIBUD in de 7 stappen van mij. Het verschil, ik wil mensen niet alleen uit de schulden helpen, ik begeleid mensen naar de mogelijkheid om als miljonair met pensioen te gaan.

Wie de 7-stappen volgt en alles doet gaat het lastig krijgen om niet als miljonair met pensioen te gaan. Heb jij hulp nodig, bijvoorbeeld bij het kiezen van een manier om geld te investeren? Plan gerust een afspraak met mij in en laat mij jou in contact brengen met een eerlijke adviseur. Waar de meeste adviseurs het doel hebben om jou een product te verkopen zijn er ook adviseurs die het doel hebben om jou slimmer te maken. Dat soort adviseurs zoek ik.

Waarom werkt het NIBUD plan niet?

Op zich kan het NIBUD plan prima werken. Het grote verschil tussen NIBUD en mij zijn de grote van de stappen. Mijn eerste stap “1000 euro opzij zetten” klinkt als iets heel groot, en dat is het soms ook. Het werkt omdat je met 1000 euro de eerste klappen kunt opvangen, mocht er iets gebeuren. Zelfs al kan jij nu maar 1 euro per dag opzij zetten, dan heb jij de 1000 euro binnen 3 jaar.

Zelf de schulden aflossen, iets waar NIBUD helemaal niet over praat. Ik zet het bewust vroeg in het proces, juist omdat schulden vaak een enorme kostenpost zijn en dat deze in vrijwel alle gevallen simpelweg niet nodig zijn.

Ik ben hier om jou te helpen. Kan jij mijn hulp gebruiken? Neem gerust contact met mij op! Het intakegesprek, waarbij wij ook jouw budget gaan plannen is helemaal gratis, het kost alleen wat tijd.

Hoe ga jij van “Kan niet” naar “Hoe kan ik” gaan?

Voordat ik het 7-stappenplan volgde dacht ik nooit uit de schulden kon komen. Vanaf het moment dat ik de snelweg methode toepaste ben ik uit de schulden gekomen en los ik maandelijks 500 tot 1500 euro af van mijn hypotheek af.

Wil jij van “Kan niet” naar “Hoe kan ik” gaan? Plan dan een afspraak met mij in, zodat ik jou kan helpen om een positiever beeld te krijgen bij geld!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp