Nieuw boek: “To be what you want to be”

doorAlexander

Nieuw boek: “To be what you want to be”

Samen met Arianda Schepens schreven 19 auteurs (inclusief ikzelf) een inspirerend verhaal over het bereiken van doelen. Op de website IkBenAlex.nl vertel ik ook een belangrijk deel van mijn persoonlijke verhaal. In “To be what you want to be” kan jij het ook in boekvorm lezen.

to be what you want to be

Ik deel dit verhaal hier omdat ik hiermee wil laten zien dat er voor iedereen veel meer mogelijk is dan wat mensen nu bereiken. In het boek deel ik mijn persoonlijke overwinningen, het deel waar ik nu met succes aan werk is het overwinnen van geld! In het boek sluit ik mijn verhaal af met mijn leven als miljonair. Geen doel op zich, wel iets waarvan ik weet dat ik het ga bereiken en daarmee heel veel meer mensen kan helpen.

Mijn doel is Nederland uit de schulden te helpen. Te beginnen met mensen met een modaal inkomen. Daarnaast ga ik budgetcoaches inspireren om cliënten met een laag inkomen effectief te ondersteunen.

Waarom “To be what you want to be”?

Iedereen heeft een verhaal, ik heb besloten om mijn verhaal te vertellen. In dit boek schrijven mensen vanuit verschillende achtergronden hun verhaal. Met een aantal van de auteurs heb ik ook zelf kunnen praten om nog wat extra achtergrond te krijgen.

Inmiddels doe ik alleen nog wat ik echt leuk vind en waar ik echt blij van wordt. Met dit boek hoop ik dat ook anderen dit gaan bereiken. Ik weet dat het mogelijk is en dat het onderwijssysteem ons wat betreft het creëren van mogelijkheden erg in de steek laat.

Volg jouw droom en doe alles wat jij zou willen doen. Zo kan jij zelfs met een laag inkomen heel erg veel bereiken.

Wil jij daarover met mij in gesprek komen? Neem contact met mij op of plan een afspraak in via VanDijl.ga/afspraak.

Op naar een #schuldenvrij #Nederland.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp