Nieuwe GRATIS bitcoin site deelt uit zonder moeite.

doorAlexander

Nieuwe GRATIS bitcoin site deelt uit zonder moeite.

Update: De onderstaande tips werken een stuk minder goed dan wij eerder dachten. Via deze site kom jij wel op een gratis bitcoin systeem. Hier halen wij met AlexandervanDijl.nl gemiddeld zo’n 0.0003 BTC per maand binnen.

Gisteravond werd ik gewezen op een nieuwe gratis bitcoin site die uit lijkt te betalen op basis van een dagelijkse rente. Hoe het bedrijf geld verdient en waar het bedrijf de gratis bitcoins vandaan haalt weet ik niet. Wel ga ik vertellen dat jij je hier kunt aanmelden en dat ik je via YouTube en deze site op de hoogte blijf houden.

Het idee is als volgt. Bij aanmelding krijg jij 0.00000250 aan gratis bitcoins. Vervolgens krijg je een dagelijkse rente van 7,5% en extra vergoedingen voor mensen die via jouw link in het netwerk komen. Op het moment van schrijven van dit artikel heb ik 3 mensen die via mijn link zijn aangemeld. Hierdoor heb ik een bonus van 2,5% gekregen en krijg ik nu 9% rente op de bitcoin waarde.

Daarnaast krijg ik ook nog een extra vergoeding op basis van de balance van de referrals:

gratis bitcoins

Kunnen bitcoins echt gratis worden weggegeven?

In theorie, ja. Bitcoin mining geeft uiteindelijk ook gratis bitcoins weg. Of sites als deze op deze manier bitcoins weg kunnen geven vraag ik mij af. Waarom zou een site dat ook doen? Gaat het om het verzamelen van data? Het opbouwen van een groot bestand? Het is natuurlijk allemaal mogelijk.

Wat ook mogelijk is, een piramidespel. Een systeem waarbij mensen geld gaan storten en waarbij de gratis bitcoins worden betaalt door de stortingen van anderen.

Uitgaan van het goede, wellicht dat hier gewoon een ondernemer achter zit die een verdienmodel heeft gevonden wat ik nog niet ken.

Wil jij het proberen en wil jij kijken of gratis bitcoins voor jou waardevol kunnen worden? Klik hier om jouw gratis account aan te maken.

Wil jij een reactie geven? Dat mag natuurlijk ook. Laat jouw reactie achter onder dit artikel zodat ook anderen van jouw kennis kunnen leren.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp