Nieuwe standaardovereenkomst budgetcoaching

doorAlexander

Nieuwe standaardovereenkomst budgetcoaching

BudgetcoachOm cliënten zo goed mogelijk te helpen wil ik mij vooral bezig houden met budgetcoaching. Daarom deel ik in deze blog de nieuwe modelovereenkomst met cliënten.  De tarieven zijn ook bijgewerkt, inclusief nieuwe kortingen voor cliënten die vooraf per jaar betalen.

Vandaag deel ik ook de tijdsinspanning, afhankelijk van welke fase van het traject jij instapt. Vanzelfsprekend ben jij meer tijd kwijt met plannen als jij voor het eerst schulden gaat aflossen. Heb jij al miljoenen op jouw rekening staan en geen schulden, dan kost het minder tijd.

De eerste intake is altijd gratis. De standaardovereenkomst kan je ook alvast inzien. De standaardovereenkomst bevat 2 pagina’s, 330 woorden en is duidelijk leesbaar. 64 woorden gaan over garantie die ik jou geef!

Afspraak maken: Klik hier
Direct telefonisch contact: 030 655 1979

Hoeveel tijd kost budgetcoaching?

De eerste intake kost 90 minuten. Wil jij daarna verdere begeleiding, dan nodig ik jou uit voor een tweede gesprek, welke ook ongeveer 90 minuten in beslag zal nemen. Daarna ben jij nog 60 minuten per week kwijt aan de online coaching.

Ben jij schuldenvrij en heb jij 3 tot 6 maanden levensonderhoud opzij staan, dan begint coaching module 2. Alle informatie is natuurlijk vrij toegankelijk via mijn boek, mensen kiezen voor stappen 4, 5 en 6. Met deze stappen kan iedereen (ongeacht het inkomen) binnen 15 jaar miljonair zijn. Daarvoor is een gedachteverandering nodig.

Ben jij bij stap 7 aangekomen, dan is er veel minder tijd nodig. Jij hebt alles op orde, hebt geen schulden en bent goed op weg naar een ruim pensioen. Vanaf stap 7 ben jij nog slechts 15 tot 30 minuten per week kwijt.

Wat levert budgetcoaching op?

Het grote voordeel van budgetcoaching is dat jij hulp krijgt bij het doorlopen van iedere stap. Persoonlijk was ik jaren bezig en heb ik tienduizenden euro’s uitgegeven om te leren wat ik nu weet. Na dat alles te leren was ik binnen 4 maanden schuldenvrij. Daarbij ben ik nu ook begonnen met het aflossen van mijn hypotheek. Het is mijn doel deze uiterlijk 2020 geheel af te lossen.

Jij kunt hetzelfde bereiken door met mij in contact te komen. Ik help jou om als miljonair met pensioen te gaan, ongeacht jouw inkomen. Plan direct een intakegesprek met mij in.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp