Nog een manier om wat extra geld te verdienen…

doorAlexander

Nog een manier om wat extra geld te verdienen…

De combinatie budgetcoach en bespaarcoach maakt de kennis die ik heb waardevol voor iedereen. Of jij nu jouw complete bestedingspatroon wilt analyseren. Jouw budget wilt aanpassen zodat jij geld over kunt houden. Of dat jij liever een keus maakt om extra geld te verdienen voor leuke dingen, alles is mogelijk!

In deze blog laat ik zien hoe ik iedere maand een paar euro verdien, simpelweg omdat mijn computer aan staat. Die stond altijd al aan, dus een paar euro extra per maand is dan mooi meegenomen, toch?

Het enige wat jij hoeft te doen is de pagina VanDijl.ga/paareuro te bezoeken. Jij krijgt dan de mogelijkheid om een kleine plugin te downloaden waarmee jij automatisch “Bitcoin” gaat verdienen. Deze kan je dan via VanDijl.ga/btceuro omzetten in euro’s op jouw bankrekening.

Waarom betaalt dit bedrijf mij?

Iedere transactie (ook met jou eigen betaalpas van jouw bank) kost geld. Hoewel het maar om hooguit een paar cent gaat per keer blijft het geld kosten. Met deze paar cent verdienen banken miljarden euro’s.

Met Bitcoin werkt het feitelijk hetzelfde. Hierdoor is het straks mogelijk om overal ter wereld met deze virtuele munt te betalen. Wat jij doet door jouw computer aan te hebben staan is meewerken met het controleren van transacties. Dat gaat automatisch, dus hoef jij zelf niets voor te doen. Met deze controle krijg jij dus stukjes Bitcoin cadeau.

Persoonlijk ben ik ooit begonnen met 15 euro aan (gratis) bitcoin, die heb ik slim geïnvesteerd, waardoor ik nu kan leven van het geld wat ik uit de bitcoin haal. Voorlopig laat ik het geld nog staan, met het idee dat de waarde de komende jaren flink zal toenemen.

Heb jij hulp nodig met deze manier van gratis extra geld verdienen? Neem gerust even contact met mij op of plan een afspraak voor een gratis intakegesprek. Tijdens de intake kan ik jou ook hiermee helpen. 

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp