Onafhankelijke geldcoach is nu voor jou beschikbaar!

doorAlexander

Onafhankelijke geldcoach is nu voor jou beschikbaar!

Onafhankelijke geldcoach

Ben jij op zoek naar een onafhankelijke geldcoach? Lees deze blog en zie waarom ik jou wil helpen om slimmer met geld om te gaan.

Direct de onafhankelijke geldcoach bereiken? Klik hier!

Mijn doel is mensen te helpen om verantwoordelijkheid te nemen en slimmer met geld om te gaan. Ik ken mensen die echt stomme keuzes hebben gemaakt. Daar ben ik er persoonlijk een van. Nu wil ik mensen juist helpen om een beter leven te krijgen. Het gaat mij echt om vrijheid. Hoe meer jij wilt bereiken, hoe liever ik jou wil helpen. Voel je altijd vrij om contact met mij op te nemen.

Download het boek van de onafhankelijke geldcoach! Klik hier!

Wat ik wil bereiken is een eerlijk Nederland. Daarvoor moet de politiek ook eerlijk worden, maar voordat we dat gaan bereiken moet jij stappen gaan zetten naar eerlijkheid. Betaal jij al jouw rekeningen? Koop jij alleen dingen die jij echt kunt betalen? Neem contact op om met mij te praten.

Waarom een onafhankelijke geldcoach?

Een gemiddelde budgetcoach krijgt geld van de gemeente. De gemeente wil jou afhankelijk houden. Daarom leert een budgetcoach zelfs tijdens de opleiding meer over hoe iemand meer uitkering kan krijgen dan over daadwerkelijk slim met geld om te gaan. Dat moet wat mij betreft echt anders.

Download mijn gratis boek! Klik hier!

Voor mij is het erg belangrijk dat jij zelfstandig dingen gaat doen. Ik wil dat jij alleen dingen gaat kopen die jij echt kunt betalen. Dat mogen ook dingen zijn die heel erg snel geld gaan opleveren. De onafhankelijke geldcoach helpt jou hier heel graag bij.

Heb jij mijn boek al gelezen? Klik hier!

Het is absoluut mogelijk om mijn hulp te krijgen. Het maakt niet uit hoeveel jij kunt betalen of jouw huidige situatie. Het is natuurlijk ook belangrijk dat jij weet dat ik hier ben om jou te helpen. Wel alleen als jij echt verder wilt komen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp