Onafhankelijke geldcoach, daar kan ik jou mee helpen!

doorAlexander

Onafhankelijke geldcoach, daar kan ik jou mee helpen!

Onafhankelijke geldcoach

Als budgettrainer zie ik ook dat mensen zoeken naar een onafhankelijke geldcoach. Ik accepteer geen geld van banken en ben hier om jou beter te maken.

Meer weten over de onafhankelijke geldcoach? Klik hier!

Als budgettrainer help ik jou om slimmer met geld om te gaan. Ik neem het beheer van jouw geld niet over. Jij moet het zelf doen. Het belangrijkste is dat jij weet hoe jij dat doet. Op dit moment geef ik daar nog een gratis boek voor weg. Dat boek is gewoon te downloaden via deze website. Verder is het ook zo dat ik jou kan helpen met het samenstellen van jouw budget.

Download het budget van de onafhankelijke geldcoach! Klik hier!

Vragen, reacties en opmerkingen zijn altijd welkom. Laat gewoon een bericht achter onder deze blog zodat ik jou kan helpen om betere keuzes te maken. Liever geen openbare reactie? Neem gewoon contact met mij op.

Conclusies van de onafhankelijke geldcoach

Toen ik begon noemde ik mijzelf nog budgetcoach. Toen ik bij een training van de gemeente Utrecht binnenstapte zag ik hoe naar die wereld in elkaar zit. Er zijn letterlijk instanties die mensen niet helpen, maar enkel manieren vinden om meer geld binnen te krijgen. Ik wil als onafhankelijke geldcoach juist dat jij dingen kunt doen voor minder.

Lees mijn gratis boek over dit onderwerp! Klik hier!

Wat ik uiteindelijk wil bereiken is dat de afhankelijkheid van de overheid verdwijnt. Hoe meer mensen daadwerkelijk van de onafhankelijke geldcoach gebruikmaken, hoe groter de kans dat dat gaat gebeuren. Mijn conclusies zijn er niet voor niets. Ik geef persoonlijk samen met Nikki ongeveer 1500 euro per maand uit. Een bijstandsuitkering in Utrecht, waar wij wonen is bijna 1430 euro, daar komt zorgtoeslag dan bij (ongeveer 200 euro samen), waardoor wij het dus makkelijk kunnen redden met een uitkering!

Lezen hoe ik dat doe? Klik hier!

Natuurlijk sparen wij wel. Wij willen een tweede huis kopen, zodat ik mijn huis kan verhuren. Zo blijven er manieren om slimmer met geld om te gaan. Daar help ik jou als onafhankelijke geldcoach mee. Ik kijk er naar uit om jou te spreken!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp