Onbeperkt EU bellen voor 15 euro per maand!

doorAlexander

Onbeperkt EU bellen voor 15 euro per maand!

Onbeperkt EU bellen

Wil jij onbeperkt EU bellen voor jouw callcenter, bedrijf of zakelijke telefoonlijn? Via onze budgetpartner is dat nu mogelijk. Voor 15 euro per maand!

Direct onbeperkt EU bellen aanvragen? Klik hier!

De kosten voor onbeperkt bellen binnen Nederland zijn 12,50 per maand. Dat is inclusief vaste nummers, mobiele nummers en ook 088- en 085-nummers. Onbeperkt betekent ook echt onbeperkt. Geen fair use, geen limieten. De prijs is exclusief BTW en per lijn. Onbeperkt EU bellen betekent geen limiet en jij kunt praten zolang jij wil. Voor gesprekken naar 0900-nummers en vergelijkbare nummers in andere landen betaal jij wel extra kosten.

Vandaar nog onbeperkt EU bellen (of NL bellen) aanvragen? Klik hier!

Mocht jij dan nog andere vragen hebben over dit abonnement of andere mogelijkheden om zakelijk te besparen? Neem gewoon even contact met mij op. Ik help jou graag om de perfecte deal te vinden.

Hoe zit het met aansluiten van onbeperkt EU bellen?

Aansluitkosten betaal jij niet. Wel is het zo dat deze VOIP lijnen gebruikmaken van het SIP protocol. Daarvoor heb jij wel een toestel of app nodig. Heb jij advies nodig voor de aanschaf van een toestel of het downloaden van de juiste app? Vanuit mijn expertise in de callcenter wereld kan ik jou absoluut verder helpen.

Direct jouw onbeperkt EU bellen abonnement aanvragen? Klik hier!

Een vraag die ik dan vaak krijg is hoe het zit met de opzegtermijn. Het antwoord daarop is eenvoudig. Opzeggen kan iedere maand. Gewoon even een berichtje sturen en wij sluiten de lijnen af en jij hoeft niets meer te betalen. Tijdelijk niet meer bellen? Je kunt het abonnement natuurlijk ook pauzeren.

Onbeperkt EU bellen aanvragen? Klik hier!

Natuurlijk sta ik open voor al jouw vragen. Voel je op ieder moment vrij om contact te zoeken, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp