Overstapservice is essentieel om geld terug te krijgen!

doorAlexander

Overstapservice is essentieel om geld terug te krijgen!

overstapservice

Stel je voor, jij koopt een product bij een webwinkel, je moet annuleren en wilt geld terug krijgen. Dat kan eenvoudig met de overstapservice tussen banken.

Vragen over de overstapservice? Klik hier!

Helaas hoor ik in toenemende maten dat mensen net voor een schuldsanering of bewindvoering nog iets kopen bij AliExpress. Dat is natuurlijk niet handig, maar gebeurt toch. Bewindvoerders maken er een gewoonte van om oude rekeningen te sluiten. Maar wat nu als AliExpress geld terug stort? Dan verdwijnt het geld onmiddellijk. Dat is dus niet handig. De overstapservice lost dat op. Mijn advies aan alle bewindvoerders is daar gebruik van te maken.

Wijs jouw bewindvoerder op de overstapservice en deze blog! Klik hier!

Mijn doel is mensen te helpen om blijvend uit de schulden te komen. Na een traject met een bewindvoerder, WSNP of faillissement krijgen mensen normaal geen uitleg om met geld om te gaan. Dat gat is waar je mij voor kunt inzetten.

Meer over de overstapservice

Iedereen kan gratis gebruikmaken van een overstapservice. Het enige wat het doet is betalingen en automatische incasso’s doorsturen van de ene rekening naar de ander. Zo worden dus ook terugbetalingen gestort op de nieuwe rekening zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Meer weten over hoe ik kan helpen? Klik hier!

Ben jij bewindvoerder en sluit jij rekeningen voor cliënten? Ga dan standaard gebruikmaken van de overstapservice. Dat scheelt uiteindelijk werk, want er zijn nu eenmaal terugbetalingen die gedaan worden. Dat is niet anders. Je krijgt hier in ieder geval geen vragen meer over van cliënten.

Kom alles te weten over de mogelijkheden! Klik hier!

Het doel met alles wat ik doe is mensen daadwerkelijk te helpen. Geldproblemen los je niet op met geld. Financiële problemen los je niet op met financieel beheer. Mensen moeten leren om zelf met geld om te gaan. Dat is waar ik bij help! Bel 030 655 1979 of stuur een email voor vragen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp