Overwin geldproblemen: Nieuw traject!

doorAlexander

Overwin geldproblemen: Nieuw traject!

Houd jij geen geld over aan het einde van de maand? Zie jij door de schulden het leven niet meer zitten? Wil jij geldproblemen overwinnen? Dan moet jij beslist verder lezen.

Ik ben op zoek naar kandidaten voor een nieuw wekelijks programma “Geheimen van een budget”. In het programma volg ik Nederlanders die uit de problemen willen komen. Doel van het programma is het inspireren van de kijkers om ook schuldenvrij te worden. Het voordeel van jou is dat jij toegang krijgt tot het volledige powerteam. Het powerteam helpt jou niet alleen om schuldenvrij te worden, het powerteam lost ook andere problemen op

Ben jij klaar voor een beter leven? Meer geld op jouw bankrekening? Minder rekeningen? Meer mogelijkheden? Schrijft je dan in voor de nieuwe sociale media sensatie, “Geheimen van een budget”. Dat kan door simpelweg een email te sturen naar hey@alexandervandijl.nl. Laat daarbij in ieder geval jouw telefoonnummer weten, dan neemt een van de redactieleden contact met jou op.

Waarom geldproblemen overwinnen via sociale media?

Overwin geldproblemenMijn doel is om dit jaar 1000 mensen te helpen om blijvend schuldenvrij te zijn. In 2019 10.000 en in 2020 100.000. De eerste 1000 kan ik nog wel bereiken door mijn verhaal te blijven vertellen. Voor de grotere aantallen heb ik hulp nodig.

“Geheimen van een budget” zal mensen inspireren en mensen de tools geven om ook schuldenvrij te worden. Omdat de show wekelijks zal blijven groeien zal het mogelijk zijn om in 2021 1 miljoen mensen te bereiken om blijvend geldproblemen te overwinnen.

Toe aan blijvende positieve verandering? Stuur een email naar hey@alexandervandijl, laat daarin vooral jouw telefoonnummer achter, zodat de redactie contact met jou op kan nemen.

Ik wil niet in de openbaarheid, kan het ook anders?

Zeker! Het powerteam kan ook ingezet worden zonder sociale media. Groot voordeel hiervan is dat jouw verhaal niet wordt gedeelt via de sociale media. Nadeel is dat jij andere minder zult inspireren.

Wil jij praten over de mogelijkheden van het power team voor jou? Bel 030 655 1979.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp