Popcorntime vervangt Netflix en Disney+ GRATIS!

doorAlexander

Popcorntime vervangt Netflix en Disney+ GRATIS!

popcorntime

Wil jij geen 7,99 voor Netflix willen betalen, 6,99 voor Disney+ en ook nog niet eens alle films kunnen kijken? Kijk eens naar Popcorntime!

Gebruik Popcorntime wel altijd met een VPN! Klik hier!

Met NordVPN kan niemand zien dat jij via een illegaal systeem films kijkt. Zo kan jij dus wel alles kijken, maar zonder het risico op een boete. Daar komt bij dat je wel echt alle films en iedere serie kunt kijken. Dus ook Netflix originals, alles van Disney+ en andere streaming diensten. Natuurlijk wil ik alles eerlijk en ethisch doen, daarom moedig ik alle streaming diensten ook aan om een legale Popcorntime variant. Zodra die er is zal ik daar natuurlijk ook over schrijven.

Popcorntime veilig kijken? Klik hier!

Het doel is en blijft jou slimmer met geld om te leren gaan. De basis regel is daarom altijd mijn boek lezen, de film: “Problemen van de werkende mens” kijken en dan kan je met mij contact opnemen voor eventuele 1-op-1 coaching en begeleiding.

Waarom Popcorntime?

Ik heb altijd al gezegd dat de markt dingen beter kan dan de overheid. Dat is hier ook het geval. De overheid probeert dingen te verbieden, de markt komt met een oplossing. Mensen die voor gemak gaan kunnen bij Netflix of Disney+ terecht. Voor wie liever een groot aanbod wil is Popcorntime ideaal.

Popcorntime op jouw TV kijken? Klik hier!

Om veilig op jouw TV te kunnen kijken is het wel van essentieel belang dat je ook de NordVPN app installeert. Zonder die app kan je betrapt worden op het kijken van Popcorntime. Hoe meer jij weet, hoe beter en duidelijker de informatie is.

Schaf jouw VPN aan! Klik hier!

Mijn doel is altijd om jou te helpen. Dit soort tips zijn daar ook 100% voor bedoelt. Wanneer jij klaar bent om slimmer met geld om te gaan, bel 030 655 1979 zodat ik jou kan helpen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp