Post van GGN ontvangen? Maak het open!

doorAlexander

Post van GGN ontvangen? Maak het open!

Wie post van GGN ontvangt kan deze maar beter open maken. Tijdens het schrijven van deze blog bekijk ik het programma “De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen“. In dit programma zie onder andere wat er gebeurt als je niets doet. De gevolgen van schulden worden daarin ook pijnlijk duidelijk gemaakt.

Post van GGNIk noem post van GGN specifiek in deze blog, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om alles wat jij binnenkrijgt. Er zijn ook bedrijven die liever email gebruiken om te communiceren. Houd daarom ook jouw email in de gaten.

Met post van GGN en het bedrijf heb ik ook zeker ervaring. De laatste grote vordering die ik heb moeten betalen is een gemiste betaling van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Zoals alles wat via een deurwaarder loopt begon deze vordering op een laag bedrag. In dit geval 51,08, maar met alle extra kosten kwamen de kosten uit op ruim 200 euro. Dit bedrag heb ik direct overgemaakt en voor mij was dit de drempel om uit de schulden te komen.

Waarom maken mensen post van GGN niet open?

Uiteindelijk zijn mensen bang. Ik was dat ook. Om die reden hebben mensen het idee dat de brief beter gesloten kan blijven en dat het probleem daardoor niet ontstaat. Zo ging ik persoonlijk ook om met schulden om. Post van GGN maakte ik niet open. De bekende blauwe enveloppen liet ik dicht.

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn. Daarom sta ik ook zeker open voor een gesprek. Ik noem het een intakegesprek. Tijdens dat gesprek gaan we ook jouw schulden beoordelen en bekijken.

In het programma is het voor de debiteuren in het programma veelal te laat. Mijn doel is dingen juist niet op te laten lopen. Plan daarom een afspraak met mij in, dat kan via VanDijl.ga/afspraak. Ik blijf dagelijks leren, dat zal nooit ophouden. Mijn doel, Nederland schuldenvrij te krijgen. Te beginnen bij jou!

Heb jij nog andere vragen? Neem gerust contact met mij op.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp