Rich dad poor dad en hoe jij echt geld kunt verdienen!

doorAlexander

Rich dad poor dad en hoe jij echt geld kunt verdienen!

Rich dad poor dad

Heb jij het boek Rich dad poor dad gelezen en merk jij dat je alle eigenschappen van de rijke pa overneemt maar nog niet rijk bent? Lees verder!

In deze blog leg ik uit waarom dat zo is! Direct het antwoord? Klik hier!

Rich dad poor dad gaat over het verhaal van Robert Kiyosaki, een bijzondere man die zijn verhaal vertelt. Waar hij over praat zijn de verschillen tussen zijn eigen vader (arme pa) en een vriend van de familie (rijke pa). De verschillen zijn duidelijk merkbaar. Bijvoorbeeld in dat rijke pa investeert in dingen die geld opleveren terwijl arme pa bezig is om geld uit te geven. Arme pa is bezig om geld te verdienen door tijd te ruilen voor geld.

Weten wat het alternatief is voor rich dad poor dad? Klik hier!

Mocht jij vragen hebben over dit onderwerp of deze blog die jij direct aan mij wilt stellen, laat jouw vraag dan achter onder deze blog. Wil jij toch liever direct contact? Dat kan natuurlijk ook.

Meer over rich dad poor dad

In alle blogs die ik schrijf doe ik er alles aan om jou als lezer te helpen. Geld blijft een zeer beladen onderwerp. Als jij gaat begrijpen waar de origine van geld daadwerkelijk ligt ga jij ook begrijpen waarom het systeem op deze manier in stand wordt gehouden.

Bekijk de waarheid! Klik hier!

Wist jij dat boeken als Rich dad poor dad veelal bekend staan onder de noemer ‘shelf help’, of wel, zet ze op de plank en kijk er niet naar. Dat moet ook anders kunnen.

Lees hoe het beter kan! Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te helpen om aan alle informatie te komen die jij echt nodig hebt. Alles begint bij jezelf. Leer hij jij werkt en jouw leven zal er anders uit komen te zien.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp