Sales manager gezocht!

doorAlexander

Sales manager gezocht!

Sales manager

Ik ben op zoek naar een sales manager die mij als spreker kan verkopen. Geen salaris, geen vast inkomen, enkel 50% van mijn sprekerstarief!

Direct aanmelden als sales manager? Klik hier!

Mijn doel is de gene die voor mij gaat werken te trainen om de beste verkoper te worden. Dat doe ik onder andere door Grant Cardone trainingen aan te bieden. Jij moet kunnen verkopen, opvolgen en bereid zijn om stappen te zetten. Naast spreker over geld help ik mensen ook om direct een budgetplan te maken. Daarvoor vraag ik via deze website 75 euro per persoon, jij krijgt 25 euro voor iedereen die zich aanmeld voor een betaald budget.

Wordt mijn nieuwe sales manager! Klik hier!

Het grote voordeel van sales manager worden is dat jij mij makkelijk 2 tot 3 keer per week op het podium kunt krijgen. Met een tarief van 1500 euro (dat is inclusief BTW) verdien jij 750 euro (exclusief BTW is dat 619.83). Dat is ongeveer 1800 euro per week en kan natuurlijk gewoon meer worden.

Wat doet een sales manager?

De sales manager krijgt de taak om mensen kennis te laten maken met mijn budgetkennis. Ik betaal mensen heel erg goed omdat ik alleen de beste mensen wil hebben. In de tijden van corona kan ik voor hetzelfde tarief online sessies geven voor teams en bedrijven.

Meer weten over deze functie? Klik hier!

Het blijft voor mij erg belangrijk dat jij een compleet en duidelijk beeld hebt van wat jij nog meer kunt verdienen. Ik heb deals met een grote telecompartij die jou 50 cent per lijn per maand kan betalen voor een nieuwe klant. Dat lijkt niet veel, maar als jij bedenkt dat een gemiddeld bedrijf tussen de 25 en 75 lijnen heeft kan dat best wel leuk geld worden.

Wordt mijn nieuwe sales manager! Klik hier!

Zorg dat jij snel contact met mij opneemt! De juiste persoon kan heel erg lang voor mij blijven werken. Er zijn natuurlijk altijd grotere mogelijkheden!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp