Schuldenoverzicht maken: het begin van de oplossing!

doorAlexander

Schuldenoverzicht maken: het begin van de oplossing!

schuldenoverzicht maken

Een schuldenoverzicht maken is iets waar ik jou mee kan helpen. Het is zelfs iets waar ik in mijn boek uitleg over geef. Meer in deze blog.

Direct een schuldenoverzicht maken? Klik hier!

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om jou. Of jij nu leeft van een uitkering of zoekt naar manieren om slimmer en beter te leven, alles is mogelijk. Het begint allemaal met anders denken dan het merendeel van Nederland. Spaarrente is echt niet relevant voor geld opzij zetten. De hoogste spaarrente die ik ooit heb gezien is 5%, dat betekend dat 100 euro spaargeld jou nog altijd maar 5 euro per jaar oplevert.

Ga jouw schuldenoverzicht maken! Klik hier!

Heb jij hulp nodig om de losse eindjes aan elkaar te knopen? Daar help ik jou natuurlijk graag mee. Mijn doel is alles voor elkaar te krijgen en jou gewoon verder te helpen. Laat jouw vragen daarom ook vooral achter onder deze blog.

Hoe kan jij een schuldenoverzicht maken?

Speciaal voor jou heb ik een budget voorbeeld. Daar vul jij jouw inkomsten in, jouw vaste lasten en standaard uitgaven. Verder wil ik ook dat jij geld opzij zet voor luxes. Dat kan zijn uit eten gaan, cadeaus voor anderen of gewoon spontaan iets kopen. Hoe dan ook is het schuldenoverzicht wel belangrijk.

Meer weten over de mogelijkheden? Klik hier!

Natuurlijk mag jij ook gewoon contact met mij opnemen. Ik wil er uiteindelijk voor zorgen dat jij gewoon de informatie hebt die jij nodig hebt. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Daarom mag jij ook contact met mij opnemen en een schuldenoverzicht maken met mij, zodat ik jou kan helpen.

Download ook het gratis boek! Klik hier!

Laat mij onder deze blog weten waar jij tegenaan loopt waar het gaat om jouw geld. Heb jij meer maand dan geld? Of gaat het juist heel goed? Ik wil jou graag helpen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp