Schuldenvrije zondag, 24 juni in Utrecht Overvecht

doorAlexander

Schuldenvrije zondag, 24 juni in Utrecht Overvecht

. Zo af en toe organiseer ik een schuldenvrije zondag. Zondag, omdat het een dag is dat veel mensen tijd hebben om tot zichzelf te komen, en stil te staan bij dingen die anders kunnen. Op de schuldenvrije zondag ga ik met jou in gesprek over geld. Het inloopspreekuur is gratis, vrijblijvend, in het ergste geval ga jij naar huis met wat nieuwe kennis en contacten.

Het inloopspreekuur is gratis, vrijblijvend, in het ergste geval ga jij naar huis met wat nieuwe kennis en contacten. Om het laagdrempelig te houden vind het gesprek plaats in mijn eigen woonkamer en mag iedereen aanschuiven.

De volgende schuldenvrije zondag vind plaats op zondag 24 juni van 16:00 tot 20:00 aan de Jaap Edendreef 26 te Utrecht. Vlakbij de bushalte en op 15 minuten loopafstand van station Utrecht Overvecht. Natuurlijk ook te bereiken met de fiets.

Wat is het doel van de schuldenvrije zondag?

Schuldenvrije zondagHet is mijn persoonlijke doel (missie mag ik wel zeggen) om een Nederland te creëren zonder schulden. Een land waar mensen het goed hebben zonder continu te verlangen naar meer. Een land waar het geld weer van de burgers is, niet van de grote bankiers, centrale banken en overheden.

Schuldenvrije zondag is bedoelt om een stuk bewustwording te creëren. Ik werk 7 dagen per week aan deze problematiek en wil graag in contact komen met mensen die hier van dichtbij mee te maken krijgen. Tijdens de schuldenvrije zondag zal ik ook mijn verhaal delen, bijvoorbeeld over hoe ik een tas vol post gewoon weggooide omdat het te veel werd.

Ik deel mijn ervaring rondom deurwaarders, incassobureau’s, communicatie met de hypotheekverstrekker. Verder deel ik natuurlijk ook mijn verhaal over hoe het is om nu schuldenvrij te zijn! Vanzelfsprekend ben jij na het bijwonen van de schuldenvrije zondag ook welkom om een afspraak te maken om jouw schulden en jouw persoonlijke situatie verder te bespreken.

Ik hoop jou te zien op deze schuldenvrije zondag. Ken jij een buurthuis, kerk, gemeente of andere openbare gelegenheid waar ik dergelijke spreekuren kan organiseren? Ik houd mij van harte aanbevolen. Laat jouw reactie achter onder dit bericht of neem contact met mij op.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.