Schuldhulpverlening heeft nog niemand geholpen!

doorAlexander

Schuldhulpverlening heeft nog niemand geholpen!

Iedere dag spreek ik meer mensen die wel iets aan ervaring hebben met schuldhulpverlening. De algemene trend is 3 jaar om schuldenvrij te worden. Na 4 jaar vrij van de BKR registratie en opnieuw beginnen. Schuldhulpverlening helpt niet, het helpt mensen om opnieuw schulden te maken.

SchuldhulpverleningMijn doel als budgetcoach is mensen te helpen om niet alleen uit de schulden te komen, maar ook uit de schulden te blijven. Mijn doel is mensen te helpen die geholpen willen worden, mensen die weten dat ze er zelf uit kunnen komen, alleen nog niet weten hoe. Schuldhulpverlening overbodig te maken. Mijn grootste doel is jou te leren om mijn werk te doen, zodat ik niet meer nodig ben.

Mijn grootste doel, een Nederland zonder schulden. Te beginnen bij de burgers, dan bedrijven en uiteindelijk de overheid zelf. Jij kunt helpen door deze blog de verspreiden zodat meer mensen weten wie ik ben en hoe ik te werk ga.

Mijn ervaring met schuldhulpverlening

Omdat ik spreek vanuit persoonlijke ervaring kan ik praten over hoe enorm goed mensen met een bijstandsuitkering het kunnen hebben. Niet hoeven te werken en wel meer dan genoeg geld krijgen voor een extreem goed leven.

Ruim 1400 euro iedere maand. Meer dan genoeg voor een normaal stel om van te leven. De alleenstaande krijgt bijna 1000 euro per maand, ook ruim genoeg om van te leven. Daar komt dan nog bij dat veel mensen recht hebben op zorgtoeslag, huurtoeslag en het totaal daarmee op ruim 1700 euro per maand komt!

Toch komen mensen met een bijstandsuitkering extreem vaak in de schulden. Deze mensen komen dan in contact met schuldhulpverlening die feitelijk niets anders doen dan budgetten overnemen. Het resultaat, schuldenvrij zonder te weten hoe dat gegaan is en na 7 jaar weer een frisse start kunnen maken en nieuwe schulden opstarten.

Mijn #Hulpvraag

Kan jij mij helpen door mij in contact te brengen met mensen die in de schulden zitten? Ik ben op dit moment op zoek naar 20 mensen voor een nieuw experiment. Iedere deelnemer krijgt alle tools die nodig zijn om uit de schulden te komen. Daarnaast krijgt iedere deelnemer de tools om als miljonair met pensioen te kunnen gaan!

Wil jij je aanmelden? Neem contact met mij op.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp