Self help? Maar hoe werkt het nu echt!?

doorAlexander

Self help? Maar hoe werkt het nu echt!?

Self help

Kom jij hier omdat jij een self help boek zoekt? Een manier om jouw leven een stukje beter te maken? Ik snap het en wil jou ook echt verder helpen.

Wil jij mijn lieveling self help boek lezen? Klik hier!

Er zijn enorm veel goede boeken die jij kunt lezen. Echter, toen ik ontdekte dat alles begint bij het menselijk verstand dacht ik, dat is gaaf! Ik ben gaan studeren en gaan leren hoe het menselijk verstand echt werkt. Dat heeft mijn wereld echt compleet veranderd. Mijn inkomen is omhoog, mijn websites groeien met de dag verder en er is altijd meer om te weten en te leren.

Lees mijn favoriete self help boek nu! Klik hier!

Natuurlijk sta ik altijd open voor vragen. Jij mag ook zeker jouw vraag (of vragen) stellen door een bericht achter te laten onder deze blog. Wil jij een keer bij mij op bezoek komen om mij persoonlijk te spreken? Dat kan! Plan een afspraak en kom langs aan de Wibautstraat 112 in Amsterdam.

Meer over de self help boeken

Ik heb echt heel veel gelezen en geluisterd. Ik heb zelfs self help guru Tony Robbins persoonlijk mogen ontmoeten. Maar wil jij meer uit jouw geld halen? Slimmer met geld om leren gaan? Als miljonair met pensioen gaan? Dan is dit boek echt iets wat je moet lezen!

Bestel het boek meteen via Bol.com! Klik hier!

Om meteen eerlijk te zijn, ik verdien een klein beetje aan ieder verkocht boek. Dat is echter niet waar het mij om gaat. Waar het mij om gaat is dat jouw leven beter wordt. Wil jij het beste leven wat jij kunt hebben dankzij een self help boek? Lees Dianetics!

Direct bestellen? Klik hier!

Om alle vragen over dit onderwerp te beantwoorden nodig ik jou uit om een bericht te plaatsen onder deze blog.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp