Seth Godin en hoe je zijn kennis toepast!

doorAlexander

Seth Godin en hoe je zijn kennis toepast!

Seth Godin

Vandaag schrijf ik over self help guru Seth Godin. Een van de mensen van wie ik heel veel boeken heb gelezen. Maar toepassen… Dat komt uit een ander boek.

Zien met welk boek ik Seth Godin toepaste? Klik hier!

Deze blog geeft geen uitleg over het ‘wat’, maar gaat veel dieper in op het ‘hoe’. Hoe is kennis uit alle self help boeken toe te passen? Mijn doel is jou juist daarmee te helpen. Daarvoor heb ik 2 dingen. Naast het boek kan ik jou ook helpen als jij de gratis persoonlijkheidstest invult. Met die test kan een team van specialisten jou helpen om heel erg veel stappen te zetten.

Koop het boek om Seth Godin toe te passen! Klik hier!

Liever wat meer advies over geld en geldzaken? Neem contact met mij op. Mijn doel is jou te helpen. Welke stap jij ook kiest, ik help jou graag verder. Wil jij het probleem wat jij opgelost wilt hebben met mij delen? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog.

Meer over Seth Godin

Seth Godin is geboren op 10 juli 1960. Hij is directeur geweest bij enkele grote bedrijven en schrijft nu mega veel boeken. Hij houd zich ook bezig om op het grote podium het publiek te inspireren.

Pas de kennis toe! Klik hier!

Mijn grote doel is alle self help boeken daadwerkelijk bruikbaar te maken. Ik kan daar heel veel in schrijven. Namelijk over de redenen dat mensen Seth Godin niet toepassen. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat jij daadwerkelijk flink gaat verbeteren.

Gebruik alle kennis! Klik hier!

Voor alles wat jij dan verder nog wilt weten, laat een reactie achter onder deze blog. Mijn doel is jou optimaal te helpen. Hoe meer reacties, hoe beter. Op die manier kan ik jou helpen om de allerbeste blogs te schrijven die jij ook wilt lezen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp