Slim met geld? Koop vitamines!

doorAlexander

Slim met geld? Koop vitamines!

Slim met geld

Toen ik het boek ‘Een heldere geest in een schoon lichaam’ las tijdens het Scientology reinigingsprogramma begon ik te berijpen hoe het lichaam werkt.

Direct het programma bekijken? Klik hier!

Wanneer jij echt slim met geld omgaat gebruik jij vitamines in plaats van medicatie. Jij geeft minder geld uit aan een ‘zorgverzekering’ en meer aan supplementen. In ons eigen eten zit helaas niet meer genoeg voeding om ons daadwerkelijk sterk te houden. Dat is voor mij ook de reden geweest om met Scientology verder te gaan om mensen daadwerkelijk te helpen. Niet op papier, niet in theorie, maar in de praktijk.

Direct slim met geld om leren gaan? Klik hier!

Mijn persoonlijke doel is iedereen in Nederland te laten leven zonder uitkering of hulp van de overheid. Op dit moment ben ik ook bezig met mensen die zijn ‘afgekeurd’ weer op de rit te krijgen. Het begint allemaal met slim met geld omgaan. Neem contact op voor meer informatie over hoe ik jou kan helpen.

Hoe kan je echt slim met geld om leren gaan?

Als ik gewoon kijk naar de mensen die ik heb geholpen zie ik mensen die zijn gegaan van: “Ik red het net, want ik krijg te weinig” naar “Wow, wat kan ik veel doen”. Dat is waar het uiteindelijk om gaat. Om slim met geld om te gaan moet je een maandelijks budget maken. Vaker mag natuurlijk ook.

Weten hoe je een goed budget maakt? Neem contact op!

Het doel van mijn leven is mensen beter te maken. Dat doe ik via mijn eigen bedrijf en deze website door mensen te leren slimmer met geld om te gaan. Via andere kanalen help ik mensen aan spirituele vrijheid. Uiteindelijk ligt het antwoord in de combinatie. Daar help ik jou natuurlijk ook bij.

Start een slimmer leven! Download mijn boek!

Heb jij vragen, laat jouw reactie gerust achter onder deze blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp