Succesvolle budgetcoach worden

Dagelijks spreek ik mensen die werken als budgetcoach of schuldhulpverlener. Keer op keer hoor ik hetzelfde. Mensen komen terug. Een cliënt wordt uit de schulden geholpen, krijgt beschikking over de eigen rekening en de problemen beginnen opnieuw.

Dat kan anders, dat is waarom deze site in het leven is geroepen. Mijn cliënten leren het 7-stappenplan en volgen deze (middels de aangeboden coaching) trouw.

Om jou als succesvolle budgetcoach aan te melden volg je de certificering “Alexander van Dijl International” budgetcoach. Het cursusprogramma is opgebouwd uit 10 modules van ieder 1 weekend. Vol het formulier onderaan deze pagina in om daar meer over te weten te komen.

Na het afronden van de training kan jij je aanmelden voor de franchiseformule om zo altijd voldoende klanten te hebben. De 10% franchise-fee ga jij pas betalen nadat jij de kosten voor de training hebt terugverdient.

Meer over de franchiseformule

Krijg jij jouw budgetcoachingspraktijk nog niet van de grond? Overweeg dan om aan te sluiten bij Alexander van Dijl International, daar het 7-stappenplan te leren. Door de samenwerking met incassobureau’s krijgt Alexander van Dijl International een constante stroom van klanten binnen.

Alexander van Dijl International werkt met een eerlijke franchise waar iedereen beter van wordt. Zo krijg jij jouw opleidingskosten vergoed door het eerste jaar geen franchise-fee te hoeven betalen.

De intakegesprekken worden verzorgd door een team specialisten, ook daar hoef jij niet mee bezig te zijn. Jij bent enkel beschikbaar voor het voeren van de coachingsgesprekken aan de hand van de volgende tarieven. De franchise-fee bedraagt 10% van het factuurbedrag.

Meer weten? Bel 030 655 1979 of vul het onderstaande contactformulier in. Ik neem binnen 24 uur persoonlijk contact met jou op.