Syncasso SMS: Hoe kom je daar vanaf?

doorAlexander

Syncasso SMS: Hoe kom je daar vanaf?

Syncasso SMS

Heb jij een Syncasso SMS ontvangen? Dan wil ik heel graag van jou horen. Ondertussen leg ik ook uit hoe jij van deze SMS berichten af kunt komen en waar deze vandaan komen. De Syncasso SMS komt pas om de hoek kijken wanneer er een schuld is. Ik heb geen schuld, wel een SMS, ik leg uit waar die vandaan komt.

Net als andere incassobureau’s neemt ook dit bedrijf gegevens van de kant klakkeloos over. De Syncasso SMS komt niet helemaal uit het niets, echter, het 06-nummer kan niet worden gecontroleerd. Wel is er een manier om er vanaf te komen.

Om te beginnen, geef nooit informatie aan een incassobureau die het bedrijf niet nodig heeft. Enig doel van incasso is jou op extra kosten te jagen. Er zijn altijd redenen om niet te betalen. Mogelijk was er al geen geld om de oorspronkelijke rekening te betalen, dat gaat met de extra kosten van een incassobureau niet beter worden.

Hoe kom ik dan van de Syncasso SMS af?

Wat je ook doet, begin ieder deel van het gesprek met “ik geef geen toestemming om gegevens op te slaan”, dit voorkomt dat er extra gegevens in het systeem komen. Heeft het bedrijf een geboortedatum nodig om “jouw gegevens op te zoeken”, geef aan dat deze niet opgeslagen mag worden en geef jouw geboortedatum.

Heb jij daadwerkelijk een schuld, maak dan een afspraak om deze af te betalen. Heb jij geen schuld? Geef dat dan ook aan. Hulp nodig? Neem gerust contact met mij op via chat, WhatsApp, SMS of email, dan help ik jou.

Ik ben op zoek naar jouw verhaal. Welk bedrijf heeft jouw vordering naar een incassobureau gestuurd? Was dit terecht of niet? Is het jou gelukt om van de Syncasso SMS af te komen? Jij kunt direct een afspraak met mij inplannen via VanDijl.ga/afspraak. Mijn boek, waar ook het incassoprobleem staat omschreven is te downloaden via VanDijl.ga/boek.

Waarom krijg ik een SMS van Syncasso?

De meest voorkomende reden is dat je een rekening open hebt staan. Waarschijnlijk iets waar je al een schriftelijke herinnering van hebt gekregen. Die moet je dan ook gewoon betalen.

Mocht je geen rekening hebben ontvangen of geen schuld hebben, geef dit dan door aan Syncasso zelf.

Hoe kom ik van een onterechte Syncasso SMS af?

Eigenlijk is het heel simpel. Blijf in communicatie met de organisatie en geef aan dat de inhoud van de SMS niet klopt. Laat Syncasso ook weten dat er geen reden is om jouw informatie verder op te slaan.

Wat is Syncasso?

Syncasso is een groot incassobureau die tot ongeveer een jaar geleden veel opdrachten van de Nederlandse spoorwegen uitvoerde. Het is een samenvoeging van enkele grote incassobureau’s uit Nederland.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp