Tarief dagvoorzitter, het eerlijke antwoord!

doorAlexander

Tarief dagvoorzitter, het eerlijke antwoord!

tarief dagvoorzitter

Wist jij dat iemand die een presentatie geeft verschillende tarieven kan hanteren? Het tarief dagvoorzitter is in mijn geval 1500 euro. Uitleg volgt.

Direct het tarief dagvoorzitter vaststellen? Klik hier!

Mijn doel is altijd te helpen. Daarom kom ik ook met presentaties die ik klaar heb voor wanneer een van de sprekers uitvalt. Als ik nu wordt ingeschakeld ben ik klaar om een presentatie te geven, al is er geen enkele spreker meer beschikbaar. Het blijft voor mij van essentieel belang om mijn toegevoegde waarde te laten zien. Niet alleen heb ik een goed verhaal, ik zorg er ook voor dat ik mensen altijd help.

Betaal 1500 euro als tarief dagvoorzitter! Klik hier!

Zelfs mijn sprekersbureau zet de prijs niet zo duidelijk op de voorgrond. Daar moet je eerst contact voor opnemen met het bureau. Wil jij de inhoud van mijn presentatie vast weten? Download mijn boek en geef het direct aan jouw medewerkers.

Waarom ben ik transparant over het tarief dagvoorzitter?

Ik ben transparant omdat ik geen zin heb om een lange onderhandeling in te gaan. Ik weet ook dat jij jouw tijd beter kunt besteden. Kan jij geen 1500 euro betalen, dan ben ik niet de juiste spreker voor jou. Zo eenvoudig is het. Het tarief dagvoorzitter staat vast.

Gewoon mijn boek downloaden? Klik hier!

Waarom ik niet meer gratis spreek zal ik ook uitleggen. Ik heb gratis training gegeven voor verschillende organisaties. Inmiddels bel ik zelfs gratis gaan spreken voor een organisatie in Duitsland. Dat heeft mij zelfs bijna 1000 euro gekost! Daarom staat het tarief dagvoorzitter nu gewoon vast.

Download mijn boek GRATIS! Klik hier!

Natuurlijk ben ik ook beschikbaar om gewoon een verhaal te vertellen. Ook daarvoor staat de prijs overigens vast. Geen onderhandeling, enkel de mogelijkheid om een datum, prijs, locatie vast te stellen. De prijs is wel inclusief BTW en inclusief reiskosten binnen Nederland.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp