The Missing Link to Success: #GRATIS webinar!

doorAlexander

The Missing Link to Success: #GRATIS webinar!

The Missing Link to Success

21 april 2020 organiseer ik samen met een top ondernemer en business coach het eerste “The Missing Link to Success” webinar!

Direct aanmelden voor “The Missing Link to Success? Klik hier!

Het idee achter dit webinar is om mensen te helpen om succes te bereiken, ook tijdens deze crisis. Mijn doel is en blijft altijd te helpen. Om die reden zie ik er ook absoluut op toe dat het webinar echt 30 minuten aan pure waarde is. Geen verkoop. Wel delen de ondernemers natuurlijk hun bronnen om absoluut open kaart te spelen. Wat ik extreem belangrijk vind is te weten wie jij bent en waarom jij deel wilt nemen. Daarom bel ik iedereen persoonlijk op!

Meld je direct aan voor “The Missing Link to Success”! Klik hier!

Ik kan mij goed voorstellen dat jij vragen hebt. Daarom staat de telefoonlijn, 030 655 1979 voor jou open om jouw vragen te beantwoorden. Natuurlijk mag je ook contact opnemen via email of WhatsApp.

Over “The Missing Link to Success”

Waar het om gaat is dat wij direct beginnen met het leveren van waarde. Dat zijn 25 minuten aan pure waarde. De basis is informatie op basis van de mensen die zich vooraf hebben aangemeld. Daarna zijn er nog 5 minuten de tijd om vragen te beantwoorden. Vragen die niet direct tijdens het webinar beantwoord kunnen worden zullen achteraf worden beantwood via telefoon en email.

Aanmelden is gratis, dus doe het nu! Klik hier!

Belangrijk om je te realiseren is dat “The Missing Link to Success” is mogelijk het belangrijkste webinar dat jij gaat volgen. Ik zal je ook uitleggen waarom wij dit doen. Waarom werken deze mensen belangeloos mee en steken we er zoveel tijd in? Dat doen we omdat we klaar zijn om de wereld te verbeteren!

Meer weten? Laat jouw naam en telefoonnummer achter!

Heb jij dan nog vragen of wil jij nog iets weten? Laat jouw reactie achter onder deze blog. Iedere reactie die jij geeft helpt om de juiste informatie te kunnen delen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Bel mij gewoon, 030 655 1979, zodat ik jou verder kan helpen. Dagelijks wil ik het aantal deelnemers in ieder geval verdubbelen. Dat betekend vandaag 10, morgen 20, dan 40, 80, 160, 320, 640, 1280, 2560, 3120. Dat is ook het doel, Minimaal 3000 deelnemers bij het webinar. Zorg dat jij een van die deelnemers bent!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

2 reacties tot nu toe

Ahmed ihabGeplaatst op7:24 pm - apr 13, 2020

Hey,

Ik wil graag erbij zijn voor de bijeenkomst.

Mvg,
A.Ihab

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp