The Secret en waarom het nooit zal werken!

doorAlexander

The Secret en waarom het nooit zal werken!

Heb jij the secret al gelezen? Het geheim achter dit boek zit hem in het feit dat het vrijwel onmogelijk is om jouw mindset echt te veranderen.

Weten hoe jij the secret wel echt kunt toepassen? Klik hier!

In het boek leer jij hoe jouw leven pas echt veranderd wanneer jij jouw mindset compleet veranderd. Als je dan bedenkt dat mindset het innerlijk verstand is, dan ga jij beseffen dat je dat niet zomaar kunt veranderen. Tenminste, niet als jij de waarheid niet volledig onder ogen hebt. In het boek Dianetics leer jij hoe het menselijk verstand daadwerkelijk werkt. Mijn doel is jou de waarheid te laten zien.

Bestel Dianetics en leer ‘The Secret’ echt toe te passen! Klik hier!

In het tweede deel van deze blog schrijf ik meer over mijzelf en hoe ik vrijwel ieder boek heb gelezen op het gebied van persoonlijke groei. Daarin leg ik ook uit hoe Dianetics echt het verschil maakte.

Hoe ik The Secret toegepast heb

Ik heb gevisualiseerd, dreamboards gemaakt en sterker nog, ik heb nog altijd enkele van mijn dromen niet vervuld. Een paar dromen waren financiële vrijheid, de vrouw van mijn dromen en voldoening uit het leven. Al die punten heb ik mede dankzij The Secret behaalt. Echter weet ik dat veel mensen dat niet bereiken.

Zien welk boek wel werkt? Klik hier!

Mijn grote doel is jou het boek Dianetics te laten lezen. Dat zeg ik omdat ik het een (veel) beter boek vindt dan The Secret en omdat het ook al veel meer resultaat heeft gebracht. Om die reden ga ik jou ook niet opdringen om het boek te lezen, maar laat ik jou zelf de keus maken.

Bekijk de eerste hoofdstukken! Klik hier!

Mijn doel is uiteindelijk jou te helpen naar totale spirituele vrijheid. Te vaag voor jou? Geen probleem! Je mag altijd even contact met mij opnemen om vragen te stellen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.