Think and grow rich, maar hoe werkt het echt?

doorAlexander

Think and grow rich, maar hoe werkt het echt?

Think and grow rich

In het boek: “Think and grow rich” is omschreven hoe mindset jouw leven kan veranderen. Wil jij weten hoe jij jouw mindset veranderd? Lees verder!

Direct meer weten over het menselijk verstand? Klik hier!

Het menselijk verstand is een wonderbaarlijk stuk materiaal. Door “Think and grow rich” goed toe te passen kan jij inderdaad een hele grote vooruitgang teweegbrengen. Ik wil jou daar graag bij helpen omdat mijn leven enorm veranderde door het boek Dianetics te lezen. Dat boek veranderde mijn leven op heel veel vlakken. Onder andere door een einde te maken aan problemen die zich in mijn leven voordeden.

Alles over het menselijk verstand ontdekken? Koop Dianetics!

Als budgettrainer help ik mensen voornamelijk om geldproblemen op te lossen. Dat begint natuurlijk ook met een stuk mindset. Wie denkt dat hij arm is zal arm blijven. Wie weet dat hij rijk is zal rijk zijn. Zo begon het ook voor mij. Ik dacht dat ik kon groeien en ik groeide.

Alles over “Think and grow rich”

Het boek werd geschreven in 1937, Dianetics kwam niet veel later. Het grote verschil tussen beide boeken is dat “Think and grow rich” met name het ‘Waarom’ aanstipt. Dat terwijl Dianetics juist ingaat op het ‘Hoe’. Een belangrijk gegeven is dat beide boeken internationale bestsellers zijn.

Direct Dianetics kopen? Klik hier!

Wil jij meer over mij weten? Je mag altijd contact met mij zoeken. Ik help jou heel graag om al jouw vragen te beantwoorden. Op de contact pagina lees je hoe je mij het makkelijkst kunt bereiken. Veelal werkt het snelst als jij mij belt en een voicemail achterlaat.

Koop Dianetics nu online! Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jouw leven te verbeteren. Het boek “Think and grow rich” geeft jou een tijdelijk goed gevoel, Dianetics doet voor een langere tijd. Ben jij toe aan een nieuwe stap? Laat dan een bericht achter onder deze blog. Ik ben hier om jou te helpen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.