Uitkering aanvragen? Er zijn andere oplossingen!

doorAlexander

Uitkering aanvragen? Er zijn andere oplossingen!

uitkering aanvragen

Wil jij een uitkering aanvragen? Besef je dan goed wat de gevolgen zijn. In deze blog leg ik uit hoe jij in een systeem vast komt te zitten!

Liever geen uitkering aanvragen? Klik hier!

Deze blog is ervoor bedoelt om mensen juist uit het foute systeem te krijgen en richting een eerlijke wereld. Er is ook 1 soort belasting waar veel mensen geen besef van hebben. Iemand met een hoog inkomen betaalt al veel belasting, BTW, natuurlijk belasting voor de auto, de zorgverzekering en gemeentebelasting. Met een uitkering aanvragen wordt het geld rondgepompt. Dan nog blijft de overheid geld maken uit het niets, waardoor jouw geld nog minder waard wordt.

Ga geen uitkering aanvragen! Lees het boek!

Ik sta natuurlijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Noem mijn naam vooral wanneer jij met UWV of de Gemeente in contact bent, zodat ik daar ook kan laten zien hoe het beter kan. Ik wil gewoon dat jij op eigen benen komt te staan.

Meer over een uitkering aanvragen

Doen wat jij wil, wanneer je dat wil, dat is feitelijk wat het is. Het is niet heel anders dan tijd ruilen voor geld voor de moderne vorm van slavernij. Echter, wanneer jij geld van de overheid plukt steel jij feitelijk van medebewoners van Nederland en de Europese unie. Dat is waar het mis gaat. En daarom zeg ik dat een uitkering aanvragen geen goed idee is.

Meer weten over mij? Klik hier!

Het grootste doel is Nederland eerlijk te krijgen. Dat gaat feitelijk pas als een kritieke massa de overheid niet meer accepteert. Daar ben ik zeker niet de enige in. Daarom ben ik ook aangesloten bij de Scientology Kerk, waar we er alles aan doen om de wereld een stukje eerlijker te krijgen.

Kijk hoe ik in de media sta! Klik hier!

Voor alle vragen die jij hebt over dit onderwerp nodig ik jou van harte uit om een bericht te plaatsen onder deze blog.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp