Uitkering is onacceptabel! Vind een baan!

doorAlexander

Uitkering is onacceptabel! Vind een baan!

uitkering

Als budgettrainer ben ik hier niet om jou aan een uitkering te helpen. Dat is ook de reden dat ik mij niet en nooit een budgetcoach zal noemen.

Direct van de uitkering af komen? Klik hier!

Mijn doel is mensen uit de shit te helpen. Een uitkering, of het nu bijstand is, WW, zelfs de ziektewet, het is een manier om jou uit jouw kracht te halen. Dat is het enige doel van een uitkering. Hoe meer jij gaat kijken, hoe verder jij gaat komen in het leven. Ga er alles aan doen om te voorkomen dat jij vast blijft zitten. Natuurlijk kan ik jou daarbij helpen. Tijdens de corona crisis help ik jou gratis om werk te vinden.

Lees mijn boek over geld en geldzaken! Klik hier!

Voor alles wat jij nodig hebt of wilt weten over het vinden van een baan, neem contact met mij op! Ik help jou hoe dan ook om te blijven groeien.

Waarom is een uitkering niet goed?

Uiteindelijk is het natuurlijk heerlijk om te zien hoeveel geld jij krijgt zonder te werken. Wanneer jij echter niets toevoegt daalt jouw moraal en ga jij niet vooruit komen. Negeer alle geruchten, ga gewoon aan het werk. Als er geen vacatures zijn, ga voor het bedrijf werken waar jij wil werken zonder een salaris te vragen. Claim zo kort mogelijk een uitkering!

Direct mijn boek lezen? Klik hier!

Is er een reden om geen baan aan te nemen? Salaris te laag? Te veel uren? Te veel verantwoordelijkheid? Jouw baan wanneer jij zonder werk zit is eenvoudig. Jouw enige baan is het vinden van een nieuwe baan. Claim nooit voor lange tijd een uitkering!

Lees mijn boek! Klik hier!

Wil jij gratis werken? Ben jij klaar om aan de slag te blijven? Neem gewoon even contact met mij op! Mijn doel is jou te blijven helpen!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp