Waarom de budgetcoach geen auto heeft

doorAlexander

Waarom de budgetcoach geen auto heeft

AutoAls budgetcoach werk ik natuurlijk zo goedkoop mogelijk. Mijn zakelijke opdrachtgevers betalen mij op basis van resultaat, waardoor ik erg goed verdien. Toch heb ik geen auto. In deze blog leg ik uit waarom ik als budgetcoach reis met het openbaar vervoer en hoeveel geld ik daarmee bespaar.

Om te beginnen, er zijn natuurlijk goedkope auto’s en dure auto’s. Daar schreef ik al eerder een blog over. Om altijd en overal onbeperkt te kunnen reizen (binnen Nederland) betaal je op dit moment iets minder dan 400 euro per maand. Dat is voor bus, trein, metro en tram, het enige wat je mist is de veerboten naar de waddeneilanden.

Wat kan ik extra doen door geen auto te hebben

In de intercity trein kan ik gebruikmaken van WIFI in de trein. Op de meeste stations is ook prima internet beschikbaar. Alleen in de metro, tram en in stadsbussen is WIFI nog niet algemeen beschikbaar.

Het grootste deel van de blogs die je op deze site leest worden vanuit de trein geschreven. Spreek je mij via chat? Dan is de kans ook groot dat jij mij spreekt in het openbaar vervoer. Wanneer jij mij persoonlijk aan de telefoon krijgt ben ik veelal bij mijn kantoor aan huis. Echter, omdat ik via een VOIP systeem werk kan ik ook op een willekeurige andere locatie zijn met een geschikte internetverbinding.

Samengevat, ik krijg meer gedaan door slimmer te werken. Slimmer werken doe ik door vanaf meer locaties de mogelijkheid te hebben om de websites, sociale media en chats te behandelen. Ik heb geen smartphone, waardoor ik de extra afleiding daarvan niet heb.

Wil jij leren hoe jij slimmer kunt werken? Plan gerust een afspraak met mij in via VanDijl.ga/afspraak. Natuurlijk mag je ook contact met mij opnemen, zodat ik jou kan helpen via het kanaal wat bij jou past.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp