Waarom helpen klantvriendelijke bedrijven medewerkers met schulden?

doorAlexander

Waarom helpen klantvriendelijke bedrijven medewerkers met schulden?

Collega of medewerkerNederland kent enorm veel mensen met schulden. Volgens recente cijfers heeft ruim 60% van de Nederlandse werknemers schuldige, een deel daarvan zelfs problematisch. Deze blog legt uit hoe jij als werkgever of als collega kunt helpen. Hoe jij mensen kunt motiveren is door zelf te laten zien wat er mogelijk is door schuldenvrij te leven!

Wil jij direct het 7-stappenplan downloaden om jouw collega of medewerker te helpen? Klik hier voor het gratis boek! Afspraak maken met de budgetcoach? Ga naar VanDijl.ga/afspraak voor een vrijblijvende intake.

De rest van deze blog geeft voorbeelden, tips en uitleg van het 7-stappenplan om schuldenvrij door het leven te gaan. Het einddoel is om betaald werk niet meer noodzakelijk te maken.

Hoe help jij jouw collega of medewerker?

Iemand helpen doe je door het juiste voorbeeld te geven. Daarom zijn er een aantal eenvoudige dingen die ik doe om ook mijn vrienden, familie en collega’s te helpen.

Om te beginnen staan de potjes die ik heb gebruikt om uit de schulden te komen en nu nog gebruik om slimmer met geld om te gaan. Sinds mijn schuldenvrije leven heb ik mijn zorgverzekering voor 2018 in 1 keer betaald. Ik heb 1200 euro extra kunnen aflossen op mijn hypotheek en staat de eerste 1000 euro op de “stap 3” rekening, waar ik 10.000 euro op wil hebben voordat ik daadwerkelijk verder ga met stappen 4, 5 en 6.

Jij kunt jouw collega helpen door ook zelf het juiste voorbeeld te geven. Zet 1000 euro opzij op een losse rekening voor noodgevallen. Volg de snelweg naar een schuldenvrij leven om zo snel mogelijk schuldenvrij te zijn. Laat zien aan jouw collega of medewerker hoeveel extra geld jij over weet te houden door slimmer met jouw financiën om te gaan.

Om jouw medewerkers of collega’s te helpen mag je ook een intakegesprek met mij inplannen. Ik ga graag het gesprek aan om jouw medewerker de kracht van een schuldenvrij leven te laten zien. Jouw medewerker (of collega) zal het zelf moeten doen, jij kunt daar natuurlijk wel bij ondersteunen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.