Waarom “International” bij Alexander van Dijl International?

doorAlexander

Waarom “International” bij Alexander van Dijl International?

Alexander van Dijl InternationalHet woord International geeft aan dat jij ook van harte welkom bent als jij vanuit België, of een ander land contact opneemt.

Waarom ik mijzelf dan de beste budgettrainer van Nederland noem leg ik in deze blog uit. Dit om de dubbelzinnigheid van “Nederland” en “International” duidelijk te maken en te verklaren.

Heb jij daar vragen over? Neem, gerust contact met mij op of download het gratis e-boek, “Geheimen van een budget”. Uit het e-boek haal jij heel veel informatie. Jij leert uit het boek hoe jij minder schulden hoeft te maken en jouw schulden eenvoudig kunt aflossen.

De rest van deze blog legt uit waarom ik Nederland en International beide op de blog gebruik.

Waarom “De meest effectieve budgettrainer van Nederland”?

Ik noem Nederland, terwijl ik klanten uit alle delen van de wereld help. Vooral vanuit België komen veel mensen mijn kant op. Zowel telefonisch als op afspraak op kantoor.

Omdat ik de Nederlandse wet- en regelgeving heel goed ken noem ik mij de beste budgettrainer van Nederland. Omdat ik internationaal opereer noem ik mijn bedrijf ook “Alexander van Dijl International”.

De diensten die ik aanbied zijn budgettraining voor consumenten en spreken voor groepen ondernemers (bijvoorbeeld Open Coffee). Wil jij dat ik een keer als spreker en tevens ervaringsdeskundige bij jouw bijeenkomst kom praten? Neem gerust contact met mij op.

Dus, waarom International?

International geeft aan dat ik absoluut ook mensen help uit andere landen. Wat ik graag wil weten, en mijn doel van deze blog, is te horen of deze uitleg duidelijk is.

Laat jouw reactie achter onder deze blog. Ik wil graag weten of de keuze voor de naam “International” en “De meest effectieve budgettrainer van Nederland” een logische keus is voor jou.

Laat mij natuurlijk ook weten wat jij van deze blog vind. Is het een onderwerp wat jij leuk vind? Deel jouw reactie.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp