Internationaal bellen, waarom kost dat zo veel geld?

doorAlexander

Internationaal bellen, waarom kost dat zo veel geld?

Internationaal bellen

De grens over bellen kost veel meer dan bellen binnen Nederland. Dat is logisch, want je moet tenslotte een grote afstand overbruggen. Of toch niet? Want je belt tegenwoordig feitelijk via internet. Waarom kost internationaal bellen dan toch zo veel geld?

Direct besparen op de hoge kosten? Klik hier!

Het antwoord is makkelijker dan wat jij wellicht denkt. Internationaal bellen kost veel geld omdat mensen bereid zijn om het te betalen. Meer reden is er niet. Bellen naar een mobiele telefoon in Marokko kost de provider minder dan wat het kost om een gesprek binnen Nederland te voeren. Jij betaalt veel omdat jij de afstand gevoelsmatig moet overbruggen.

Snel internet, gratis internationaal bellen en besparen? Klik hier!

Om extra kosten te voorkomen is er nu de budgetlijn, 030 655 1979. Via de budgetlijn bel jij gratis naar vrijwel ieder internationaal nummer wat jij kunt bedenken. Neem gerust contact op voor verdere vragen.

Gratis internationaal bellen via de budgetlijn, is dat echt gratis?

Nee, jij betaalt namelijk wel de lokale belkosten. Met een “onbeperkt bellen” abonnement is het daadwerkelijke gesprek overigens wel gratis. Wanneer jij kiest voor het “onbeperkt bellen” abonnement van Simpel betaal je slechts 5 euro per maand!

Door via Simpel abonnement met onbeperkt bellen te bellen naar 030 655 1979 kost het gesprek jou helemaal niets! Jij krijgt de gene die jij wilt spreken maximaal 10 minuten aan de telefoon, daarna kan je gerust opnieuw bellen, mocht je dat willen. De limiet van 10 minuten is ingesteld om misbruik van het systeem te voorkomen.

De komende tijd zal continu worden gemonitord hoeveel er wordt gebeld zodat het systeem ook continu kan blijven verbeteren. Bel vandaag 030 655 1979 en kies voor optie 9 in het keuzemenu. Deze dienst is geheel gratis en zo enkel worden verbeterd.

Omdat ik jou help aan flinke besparingen op jouw internationale telefoonkosten krijg je voorafgaand aan het gesprek wel een korte promotie te horen over de budgetcoaching dit ik jou aan kan bieden. Het systeem is gratis en kan zo vaak worden gebruikt als dat jij dat wil.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp