Wanneer gaat OneCoin naar de beurs?

doorAlexander

Wanneer gaat OneCoin naar de beurs?

Wanneer gaat OneCoin naar de beurs

De grootste fraude van de laatste jaren is deze. Wanneer gaat OneCoin naar de beurs? Helemaal nooit. Heb jij geïnvesteerd? Jouw geld is weg!

Liever gratis cryptocurrency krijgen? Klik hier!

Mijn doel is duidelijk te maken dat jij weet dat je bent opgelicht. Er waren heel veel punten waarop de oplichting herkent kon worden, die zal ik even doornemen.

  • Een blockchain is open, zo ook bij bitcoin. Hier was dat niet het geval.
  • Er werden enorme investeringen gevraagd, dat is met geld niet nodig!
  • Het uitzicht was naar een beursgang, dat is met een valuta ook niet nodig.

Heb jij interesse in investeren? Lees dan eerst mijn boek over omgaan met geld. Op de vraag: “Wanneer gaat OneCoin naar de beurs?” is het antwoord: Nooit!

Direct het boek downloaden? Klik hier!

Voor alle vragen die jij hebt over cryptocurrency of andere onderwerpen, laat een bericht achter onder deze blog. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Neem natuurlijk ook gerust contact met mij op.

Dus, wanneer gaat OneCoin naar de beurs?

Er is nooit een intentie geweest om deze namaak valuta daadwerkelijk door een beursgang te laten gaan. Het doel was altijd duidelijk. Het doel was mensen heel veel te laten betalen om het hele systeem uiteindelijk te laten klappen.

Meer weten over gratis cryptovaluta? Klik hier!

Wanneer er heel veel aandacht wordt gegeven aan het investeren zal dit systeem niet gaan werken. Hoe meer jij erover bekijkt, hoe beter jij te weten zult komen hoe het echt zit. Wanneer gaat onecoin naar de beurs? Het gaat echt niet gebeuren!

Bekijk hoe jij wel kunt investeren! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Natuurlijk mag jij ook altijd contact met mij opnemen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp