Albert Heijn medewerker: Jij kunt miljonair worden!

doorAlexander

Albert Heijn medewerker: Jij kunt miljonair worden!

Werk jij bij Albert Heijn, Jumbo, Lidl of een andere supermarkt? Ben jij 15 tot 25 jaar oud? Dan ga ik jou uitleggen hoe jij als miljonair met pensioen kunt gaan ondanks het beperkte salaris wat je verdient.

Albert HeijnVoor het gemak van berekeningen ga ik uit van een uurloon van 10 euro. Om de berekeningen nog makkelijker te maken ga ik ook uit van 10 gewerkte uren per week. De kans is groot dat jij meer werkt en ook meer geld verdient per uur, de basis kan je nog altijd toepassen.

Met alle berekeningen ga ik uit van een pensioen op vroegere leeftijd dan wat volgens de overheid mogelijk is. Daarbij ga ik ook uit van een langere levensverwachting. Jij kunt dus niet plannen hoeveel geld jij over moet houden.

7-stappenplan downloaden als boek: VanDijl.ga/boek
Afspraak met mij inplannen: VanDijl.ga/afspraak

Stap 1: Volg het 7-stappenplan! Gewoon bij Albert Heijn!

Net als mensen met een hoger salaris begint het bij 1000 euro. Daarvan wordt je geen miljonair, maar het is wel nodig. Vanaf stap 4 ga je daarmee verder. Het gaat om 15% van het geld wat je binnenkrijgt. Met een salaris van 10 euro per uur komt dat neer op €1,50 per uur.

Zet dat opzij nadat jij stappen 1, 2 en 3 hebt doorlopen. Download mijn boek voor de complete uitleg van het 7-stappenplan

Er zijn genoeg financiële systemen waar je zonder problemen 7% tot 17% rendement kunt ontvangen. Laten we voor dit voorbeeld even uitgaan van 10% om de berekeningen weer makkelijk te maken.

10 uur per week, 10 euro per uur en 15% opzij zetten. Dat komt neer op 15 euro per week wat naar pensioen gaat (naast dat wat de werkgever al doet). Laten we zeggen dat je 50 weken per jaar werkt, dan komt dat op een bedrag van 750 euro per jaar. Werk van jouw 15 tot jouw 25e, dan heb jij 7500 euro op de spaarrekening staan.

Met een rendement van 10% levert 7500 euro een bedrag van 750 euro per jaar op. Je krijgt natuurlijk ook weer rente op de eerder behaalde rente. Houd dit 50 jaar vol en jij hebt op jouw 65e ruim 800.000 euro. Pak daar alleen de rente van en jij hebt een pensioen van 80.000 euro.

Nu gaat jouw salaris vast omhoog, mogelijk ga jij ook een hoger rendement behalen op jouw investeringen. Met 1% hoger rendement kom je boven de miljoen. Zelf reken ik met 15%, omdat ik dat rendement haal. Daarmee ben je al binnen 40 jaar miljonair!

Wil jij een afspraak met mij maken? Ga naar VanDijl.ga/afspraak zodat ik jou verder kan helpen om ook als miljonair met pensioen te gaan.

 

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp