Wie is Alexander van Dijl en wat kan ik voor JOUW bedrijf doen?

Mijn doel is iedereen in Nederland financieel onafhankelijk te krijgen. Dat betekent dat jouw medewerkers werken omdat ze het willen, niet omdat het noodzakelijk is om de maandelijkse rekeningen te betalen. Het systeem wat ik daarvoor heb ontwikkeld maakt het mogelijk voor iedereen die fulltime werkt en minimaal 1750 euro per maand verdient om binnen 10 jaar financieel onafhankelijk te zijn. Deze informatie is ook beschikbaar voor jouw bedrijf en helpt jouw medewerkers vooruit.

Om te beginnen, er is een bewezen 7-stappenplan wat iedereen vooruit helpt. Dit stappenplan helpt mensen om geld op de juiste manier te gebruiken en zo ook geld over te houden. De stappen zijn ook te vinden op de voorpagina van deze website.

Om jouw team helpen om financieel slimmer te zijn biedt ik nu enkele pakketten aan voor bedrijven van 25 medewerkers of meer. Kleinere bedrijven kunnen gebruikmaken van “Budgetcoaching aan huis” tegen gereduceerd tarief.

Hoe helpt het 7-stappenplan jouw team?

Een medewerker die werkt omdat deze het leuk vindt werkt harder en voegt meer waarde toe aan het bedrijf. Verder helpt het de medewerker omdat deze zich geen zorgen hoeft te maken over de maandelijkse kosten.

7-stappenplan voor teams werkt uitsluitend op basis van inschrijving. Dat betekent dat jouw bedrijf mij inhuurt en ieder individueel teamlid zich kan inschrijven voor de sessie. Sessies mogen absoluut geen verplichting zijn.

Uiteindelijk staan enkel mensen die daadwerkelijk naar de sessie komen op de rekening. Eventueel last-minute afmeldingen worden gecrediteerd.

Wat kost budgetcoaching voor teams?

1 op 1 kost een sessie 497 euro. Voor teams werkt het anders. Jij betaalt voor iedere extra medewerker een lager bedrag. Zo kost de eerste medewerker 497 euro, medewerkers 2, 3, 4 en 5 kosten 297 euro per persoon en iedere medewerker die daarna komt kost slechts 97 euro.

Wat een medewerker daarvoor terug krijgt?

Natuurlijk een heldere uitleg van het 7-stappenplan, hoe het mijn leven veranderde en wat het heeft gedaan voor eerdere deelnemers. Daarnaast krijgt iedere medewerker de mogelijkheid om zich kosteloos in te schrijven voor een 1-op-1 sessie, waarbij ik het maandelijks budget doorneem.

Heb jij interesse in budgetcoaching voor teams aan de hand van het 7-stappenplan? Klik hier om een persoonlijke afspraak met mij in te plannen.